facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goldies Reclame

Goldies Reclame

Info

Reclamebureau & online specialist voor het MKB! Logo, huisstijl, website, webshop & SEO. Wij maken jouw bedrijf zichtbaar!

Geschiedenis

Welkom bij Goldies Reclame. Een ervaren reclame- en ontwerpbureau in Eindhoven met een fullservice dienstverlening. We zijn een klein maar slagvaardig reclamebureau die zich o.a. thuisvoelt in advertising, branding, webdesign, MKB, business to business en retail. Daarom werken wij ook voor diverse klanten in de regio Noord-Brabant. Ervaar ook onze service, de koffie staat klaar!



"Het reclamebureau met echte helden! Je wilt een nieuwe website of webshop laten maken maar weet niet waar te beginnen? Hoe mooi is het dan dat er een organisatie bestaat die jouw problemen begrijpt. We zijn experts in optimale branding door het breed inzetten van o.a. SEO, SEA, en e-mailmarketing. Brand Hero is een jong en persoonlijk reclamebureau met klanten door heel Nederland. Wij zijn van alle markten thuis en samen met ons krachtige team maakt jouw bedrijf een blijvende indruk!Power to Impress!"
Adres: Van Ennettenstraat 61, 5645MD Eindhoven
Telefoonnummer: +31 40 737 0352
Stad: Eindhoven
Route: Van Ennettenstraat 61
Postcode: 5645MD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Print shop Eindhoven, Copyshop Eindhoven Strijp, A0 printen Eindhoven, A0 scannen Eindhoven, Copyshop Eindhoven Woensel, Lamineren Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noortje Holdijk Illustratie & Animatie Noortje Holdijk Illustratie & Animatie 686 meter Illustraties, animaties, infographics en grafisch ontwerp
twenty2seven twenty2seven 1 km 22/7 Creative Services 22/7 Vintage
OOOH studio OOOH studio 2 km Clever design adds value in an obvious way, without adding unnecessary stuff. We achi...
WEBBER Interactief WEBBER Interactief 3 km Al ruim 20 jaar in het vak maar ze hebben de google optimalisatie van onze website no...
Visual Focus Visual Focus 3 km Rob weet je te inspireren en motiveren door zijn inhoud, empatisch vermogen en enthou...
Haigroep Haigroep 3 km Haigroep richt zich op de dienstverlening van A tot Z voor ondernemers.
Studio Bonkend Studio Bonkend 3 km Wij zijn Studio Bonkend, gespecialiseerd in merkidentiteit, merkstrategie en merkbele...
noverso noverso 3 km Vertaald door Google Ik raad je van harte aan om gebruik te maken van het aanbod van ...
Studio May Studio May 4 km Hier wordt je als klant echt gezien. Top adresje.
Koll&Burg Design Koll&Burg Design 4 km Heel tevreden van hun, heel klantvriendelijk en helpen u altijd persoonlijk verder en...
ThisPlays International ThisPlays International 4 km ThisPlays delivers interactive experiences for events, festivals, attractions & promo...
Situations Events Situations Events 5 km Media-/nieuwsbedrijf
George&Harrison George&Harrison 5 km A strategy driven design studio creating brands that thrive on progress.
Zonderfratsen. Zonderfratsen. 5 km Zonderfratsen. // E-mail: [email protected]
Tête de la course Tête de la course 5 km We loodsen je merk in een winnende positie door identiteit gedreven creativiteit en s...
HelenHelpt HelenHelpt 7 km Helen heeft ons al vaak uit de brand geholpen. Met goede communicatie en haar doorzet...
We Provide We Provide 7 km Al ruim 10 jaar een goede samenwerking met We Provide, begin dit jaar hebben we nieuw...
Fifteen Sign Fifteen Sign 7 km Heel blij met de belettering op onze auto gisteren. Goed, snel en duidelijk contact v...
Recensies
Inmiddels heeft Brand Hero voor onze bestaande onderneming alles perfect geregeld! Een logische stap om ook mijn nieuwe onderneming Viva Vastgoedstyling in Rosmalen hier onder te brengen. Perfect aangevoeld wat mijn wensen waren, superblij met het resultaat! Boyd, Rim en team super bedankt! Een heel fijn team om mee te samen werken met een perfect resultaat! Groetjes, Marc, Roos, Do en Angela van het Abelen team!
Een trouwceremonie die helemaal past bij de klant; dat is wat ik als trouwambtenaar beoog. Het team van Goldies Reclame heeft voor mij een prachtig product opgeleverd. Het maatwerk en de kwaliteit en die bij mij centraal staan, heeft Goldies Reclame op de perfecte manier weten te vertalen naar een sierlijk ontwerp. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben de medewerkers gewerkt aan een huisstijl waarin mijn persoonlijkheid terugkomt. Dankzij de korte lijnen is het prettig communiceren met het team van Goldies Reclame. Niets is hen teveel gevraagd!
Dameskleding voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder; daar staat A&B/CCI Damesmode voor. Specialisatie in deze doelgroep staat bij onze modezaak dan ook centraal; de tijd nemen voor klanten, open staan voor een praatje en passend kledingadvies. Goldies Reclame realiseerde een restyle van ons gezicht die hier perfect op aansluit; modern, herkenbaar en vertrouwd. Zowel online als offline is nu duidelijk waar wij voor staan. Klanten kunnen overzichtelijk onze collectie bekijken en op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via de nieuwsbrief. Onze wensen werden goed begrepen en het team reageert snel op vragen. Een vindingrijk bedrijf waar we graag zaken mee blijven doen.
Het Goldies Reclame team heeft mij op zowel online als offline vlak enorm verder geholpen. Met de vertrouwde service was het eindproduct geheel naar mijn wensen doorgevoerd.
Professioneel, creatief en erg gedreven. Scherpe prijs en uitstekend resultaat! Het team denkt goed met je mee en beantwoord al je vragen. Luisteren goed naar wensen en nemen deze ook goed op. Alles wat je zoekt vind je bij Goldies Reclame!
Goldies Reclame is een reclamebureau die meedenkt en een graag een stapje meer zet voor de klant. Wat ze maken is kwaliteit en ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe logo!
Ik ben goed geholpen door dit bedrijf. Zijn ook zeker in voor creatieve opdrachten en daarin actief meedenken. Scherpe prijs en uitmuntend resultaat! Mijn huisstijl & website is zeer strak en past precies bij hetgeen ik wil uitstralen.
12 Jaar een rijschool hebben en dan eindelijk een bedrijf tegenkomen wat zich in alles aan hun woord houdt. Goldies. Hele prettige mensen, super samenwerking en een MEGA resultaat.
Alle is prima gegaan in de samenwerking met Brand Hero. Ze hebben een paar mooie websites gemaakt voor ons en niet te duur. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Boyd, Rim en team. Dank jullie wel voor jullie creativiteit, professionaliteit, inspanning en geduld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid