facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goldie Estelle

Goldie Estelle

Info

Goldie Estelle The Mystery Of Elegance

Geschiedenis

Goldie Estelle The Mystery Of Elegance

Goldie Estelle makes you express your elegance.
It gives you style with a bit of attitude.
It brings out your sparkling fashion sense and it lets you show your uniqueness.
You get a little of the unexpected.
It is You!



"Het luxueuze merk Goldie Estelle is gebaseerd op de twee voornamen van de eigenaresse. Goldie Estelle is geboren en getogen in Amsterdam in een familie van modeontwerpers. Daardoor maakte ze al op jonge leeftijd kennis met de modewereld.Goldie Estelle laat je je elegantie uitdrukken. Het geeft je stijl met een beetje attitude. Het brengt je sprankelende gevoel voor mode naar voren en het laat je unieke ik zien!"
Adres: 1112 AA Diemen
Stad: Diemen
Postcode: 1112 AA


Recensies
Ik heb maandag een bestelling geplaatst en vandaag al binnen. Ik ben super blij met mijn outfit. De broeken en het jasje zijn precies zoals op de foto's. Ik had twee bestellingen na elkaar geplaatst en na het sturen van een mail is dat meteen opgelost, zo hoefde ik ook geen extra verzendkosten te betalen. Ik word zeker een vaste klant.
Laatste keer dat ik wat bestel bij dit bedrijf bestel je een jogging pak krijg je er een opgestuurd waar een gat in de trui zit en bij de broer ik het tussen de benen ook heel dun en dan wordt dit gezegd. Trui kun je een nieuwe krijgen over de broek hebben ze nog geen klachten gehad was een bestseller. Dus ik betaal€119,- voor deze waardeloze kwaliteit. En service.
Ik heb een paar keer besteld bij Goldie Estelle. De kleding is super modieus en elegant. Zo heb je voor een redelijke prijs kleding dat hoogkwalitatief is. Ook de levering was snel en het contact met de klantenservice ging goed. Echt een aanrader....Top!
Altijd super collecties, ziet er veel duurder uit dan het is en je hebt echt iets aparts. Heb verschillende keren besteld en altijd netjes op tijd.
Snelle levering en super kwaliteit kleding, erg mooi!
onwijs traag en klantonvriendelijk !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid