facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goldfield B.V. Sportsfood-Tuning

Goldfield B.V. Sportsfood-Tuning

Info

Wir produzieren seit 1976 Sporternährung für Freizeit- und Leistungssportler. Profitieren auch Sie von unserer Erfahrung.



"GOLDFIELD ist der Spezialist für Sporternährung bzw. Sportlernahrung und Supplementen."
Adres:
Telefoonnummer: 0800-122 10 99
Stad: Grubbenvorst


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Rond 2004 "kwam" ik een Goldfield-flyer tegen in een fitnesswinkel in het Moerser Wallzentrum dat allang verdwenen is. Sindsdien is er interesse, wat nu heeft geresulteerd in een nieuwe bestelling. Nogmaals, de communicatie met mevrouw Matt was geweldig, en niet alleen in termen van vriendelijkheid. Ook "achter de schermen" werkte alles uitstekend en razendsnel overboeking, levering.
Ik was echt geïnspireerd om hun online diensten te gebruiken om mijn supplementen te kopen. 3 dagen later werd ik afgeleverd. Daarnaast is hun klantenservice top, reageren ze snel en beginnen hun antwoorden niet met "helaas" maar eerder "ja, je hebt gelijk, we doen wat nodig is". Kortom, ik ben erg blij met hun prestaties en ik zal zeker binnenkort andere bestellingen bij hen plaatsen. VG
Ik was er eigenlijk niet bij, maar ik wil graag een evaluatie geven! De producten werken geweldig en in combinatie nog beter dan andere supps Het is ook moeilijk om een ​​betere klantenservice te vinden. Er is zoveel op de markt dat helaas geen effect heeft. Hier bent u altijd in goede handen en wordt u geadviseerd. Kon alleen maar goede ervaringen opdoen met Goldfield. Iedereen die mijn reviews heeft gelezen weet dat ik heel eerlijk en direct ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid