facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goldendoodles From Lovi

Goldendoodles From Lovi

Info

Deze pagina gaat over ons als fokker van de geweldige goldendoodles.



"Hondenfokker van goldendoodles en van cockapoo pups."
Adres: kraan 26, 6031RZ Nederweerterdijk, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0613462071
Stad: Nederweerterdijk
Route: kraan 26
Postcode: 6031RZ



op zoek naar gerelateerd: From Lovi's Dream, Goldendoodle hulphond, Goldendoodle fokker Brabant, Goldendoodle België
Recensies
Na 8 weken wachten hebben we onze pup Lola afgelopen zaterdag opgehaald, bij Loes en Vincent. Echt super tevreden over deze mensen, hoe ze te werk gaan. We kregen vanaf dag 1 filmpjes en foto's doorgestuurd, echt super! Wat ze allemaal met de puppy's deden aan trainingen met allerhande geluiden enz. Echt super fijn, schrikt bijna nergen van. Wij zijn heel erg tevreden, een echte aanrader!
Wij waren opzoek naar een goede fokker voor golden doodles/cocker doodles. Op aanbeveling zijn wij bij Loes en Vincent van Lovi's dream uitgekomen. Wij waren gelijk enthousiast. De website is duidelijk en het eerste contact met Loes was ook zeer prettig. Loes reageert snel en we kregen ook gelijk duidelijke informatie over de email hoe het in zijn werk gaat bij Loes en Vincent. Wat ons ontzettend aansprak is dat wij een lijst moesten invullen over onszelf, de communicatie duidelijk was en ook gelijk werd verteld hoe de puppy’s getraind worden. Dat trainen is namelijk zo belangrijk. Onze pup Cloë is niet bang voor sirenes of verkeer. Eigenlijk is ze nergens bang voor. Wij merken echt dat ze zoveel verder is dan pups die niet getraind worden. Mensen om ons heen verbazen zich er ook over dat ze bij Lovi's dream getraind worden op reuk, geluiden, ondergronden, bench, situaties zoals bij spoorbomen en drukke wegen. We werden toegevoegd aan de whatsapp groep waar alle nieuwe baasjes in komen. Vanaf de dag dat de pupjes geboren werden heeft Loes ons meerdere keren per dag foto’s en filmpjes gestuurd. Dat was echt een moment waar we elke dag naar uit keken. Het is zo leuk om ze te zien groeien, ontwikkelen en spelen. Wat ook top is dat het echt schoon en netjes is bij Loes en Vincent. Dit vonden wij ook een heel belangrijk punt. We zijn 3 keer bij Loes en Vincent geweest en elke keer was het schoon. Wat wij ook leuk vonden is dat toen we bij Loes en Vincent kwamen er ook uitleg werd gegeven over hoe je de vacht bijvoorbeeld moet borstelen, de booster moet gebruiken, je uitleg krijgt over het eten, de nagels verzorgen etc. Wij raden Lovi dreams aan omdat je ziet dat ze goed zorgen voor de honden, de hondjes goed getraind worden waar je later echt veel aan hebt, de communicatie goed en duidelijk is en het er schoon is. Tim & Marjolijn
Alle betrokkenheid is vanaf moment 1 te merken in alle informatie en filmpjes die we ontvangen van de pups. Je ziet met hoeveel liefde er wordt gewerkt met de pups en hoeveel ervaringen ze al mogen op doen. En dat werpt zijn vruchten af. We zijn super blij met onze Fred, een super sociaal hondje die al heel veel aandurfde vanaf het begin!
Loes en Vincent zijn TOPfokkers. Mijn Teddie is nu 1 week bij mij en is zo goed als zindelijk. Ze was ook al goed gesocialiseerd door Loes en Vincent. Elke dag nieuwe foto's en filmpjes vanaf de dag van geboorte tot de dag dat ik haar mocht ophalen. Ik kan Lovi van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid