facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Wokpaleis Opeinde

Golden Wokpaleis Opeinde

Info

Welkom op de Facebook Pagina van Golden Wokpaleis Opeinde!

Geschiedenis

Wilt u een gezellig avondje uiteten? Dan bent u aan het goede adres! U kunt bij ons onbeperkt genieten van onze all in Diner. U betaald één bedrag voor onbeperkt eten en drinken.

Producten

# Diverse soorten soepen, salades, sushi's etc. als voorgerecht en/of bijgerecht
#Het Wok Buffet bestaat uit 20 verschillende soorten vis, vlees en groente
#U heeft meer keuze uit meer dan 20 verschillende soorten vis, vlees en groente voor de Bakplaat
#Uitgebreide fruit- en ijsbuffet (zowel schepijs als waterijs) en gebak

Adres: Kommisjewei 123, 9218 PE Opeinde
Telefoonnummer: 0512-370909
ln.ednieposielapkownedlog@ofni
Stad: Opeinde
Route: Kommisjewei 123
Postcode: 9218 PE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: golden wokpaleis opeinde opeinde, wok opeinde afhalen, golden wokpaleis opeinde openingstijden, wok drachten tarieven, golden wok opeinde tarieven, wok buitenpost, wok opeinde verjaardag, wok drachten jarig
Recensies
De aankleding qua verlichting is op zich wel grappig gedaan en de toetjes e.d. waren lekker. De bediening was snel met het leegruimen van de tafels. Tot zo ver het positieve. De koks stonden enigzins gedesinteresseerd achter het fornuis. De een zei helemaal niets, de ander het minimale "medium?". De biefstukjes worden ondanks de vraag medium-rare doorgebakken en bij de wok een andere saus dan gevraagd. Vervolgens laat ik dat bord eten staan, omdat ik die saus niet mag. Bij het afruimen wordt niet gevraagd of er iets niet naar wens was, moet toch opvallen een vol bord. De bijgerechten waren lauw tot koud, nasi verschilde niet veel van de witte rijst. Half natte borden worden zo opgestapeld. Bij het afrekenen wordt niet gevraagd of alles naar wens is geweest. Dat verbaasde mij ergens ook weer niet gezien dit ook diegene was die het volle bord afruimde. De conclusie is jammerlijk voor mij persoonlijk niet heel positief. Dit restaurant sla ik een volgende keer over.
Prima wok op all-you-can-eat principe. Er is wok, grill en nog een optie om het veelzijdage aanbod te bereiden. Ook koud buffet zoals sushi is aanwezig, alsook een uitgebreid toetjes assortiment. Parkeren: Ruime parkeergelegenheid
Veel keuze. Vriendelijk personeel. Alleen jammer dat de kok het vlees maar door bleef bakken bij vele verzoeken om medium rare. Gelukkig nam de andere kok het over.
Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en een gezellige sfeer.
Weinig golden aan dit wokpaleis helaas voor ons. erg chaotisch drukke wok voor met name jeugd ivm onbeperkt bier en wijn wellicht en het publiek met borden met koppen erop. Sushi van matige kwaliteit en beperkt qua aanbod. nasi is rijst met een verdwaald stukje ei, bami is alleen mie… en alles op de bakplaat wordt meer dan welldone gebakken. De liefde ontbreekt in dit restaurant lijkt waar alleen de gastvrouw die je ontvangst positief en erg vriendelijk is. Wellicht willen ze teveel diversiteit bieden in een relatief kleine wok. Het is wokken zelf en het ijs waren op zich prima vandaar de twee sterren. Maar door alle andere factoren helaas niet meer…. Wellicht is dit een mindere dag van het restaurant gezien de overige reviews of ben ik gewoon anders gewend….
Heerlijk gegeten en de sfeer/service was ook goedEten: 5/5
Het eten was goed Alleen jammer dat het daar zo koud was Maar goed zij zitten ook in de energiecrisis
Smaak van het eten was goed. Goed op smaak. Het ijs was niet lekker. Proefde heel erg kunstmatig. De cake was te droog. Lag er volgens mij te lang. Restaurant is wat gedateerd. Versleten meubels en saai Chinees inrichting. Wel vriendelijk personeel. Één van de beste wok restaurants van Friesland!
Veel keuze, en je mag zelf je bier tappen. Niet te druk op een doordeweekse dag
Met de familie voor mijn verjaardag heerlijk gegeten in uw wok-restaurant. De vis, garnalen en mosselen, en de lamskoteletjes, goed voorbereid op de hete kookplaat was voortreffelijk. Ik kom graag nog een keer terug. Hartelijk dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid