facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Wok Paleis Smilde

Golden Wok Paleis Smilde

Info

Welkom op de Facebook Pagina van Golden Wok Paleis Smilde!

Geschiedenis

Wilt u een gezellig avondje uiteten? Dan bent u aan het goede adres! U kunt bij ons onbeperkt genieten van onze all in Diner. U betaald één bedrag voor onbeperkt eten en drinken.



"Golden Wokpaleis is een gezellig wokrestaurant waar u met familie, vrienden en/of collega’s onbeperkt kan genieten van een uitgebreide variatie van verse en smakelijke Chinese en Japanse gerechten die u ter plaatse kunt laten bereiden. In combinatie met een rijkelijk gevuld buffet van heerlijke warme en koude gerechten. Als afsluiting van uw maaltijd kunt u van het dessert genieten die u kunt samenstellen van de fruit- en ijsbuffet."
Adres: Rijksweg 35, 9422 CC Smilde
Telefoonnummer: 0592415355
ln.edlimssielapkownedlog@ofni
Stad: Smilde
Route: Rijksweg 35
Postcode: 9422 CC



op zoek naar gerelateerd: chinees smilde, wok oosterwolde, wok smilde afhaal, golden wokpaleis smilde rijksweg smilde, restaurant smilde, wokken in friesland, wok dieverbrug, wok smilde afhalen
Recensies
Super gezellige sfeer, lekker eten en ideal voor last-minute. Je bent er altijd welkom en word vriendelijk ontvangen. Elke dag verse sushi en veel smaken. Veel keuze in groentes , vlees en vis bij de wok en teppanyaki. Goede hygiëne en er werken leuke mensen. Ik kom er vaker met mijn gezin en als er iemand jarig is maken ze er echt een feestje van!
Gister gezellig uit eten geweest hier. Erg leuke sfeer en lekker eten. Je hoefde niet lang te wachten op eten of drinken en was niet de hoofdprijs. Een aanrader dus!
WEGBLIJVEN!!! Het is zijn geld niet waard. Eten is mega flets. Vlees en vis drijft in gekleurd vocht. Sushi is oud en droog. Sauzen wok zit helemaal geen smaak in. Koolzuur is direct uit frisdrank. Vloeren zijn mega vettig. Afvalbakjes toiletten zitten overvol en stinken. Overal zitten spinnenwebben. Er staat schimmel op de raamkozijnen. In de hoeken aan de ramen waar wij zitten liggen een hoop dode beestjes. Zo te zien al heel lang. Werken met wasknijpers voor de wok... Knijpers hebben tafelnummer. Zijn van hout en mega vettig Dessert hebben we maar zo gelaten. Veel te veel betaald.
Aardige mensen,mooie jongentot ergenis toe Dikke blauwe vliegen,op het eten. Wc's Eten was redelijk, en dikke spinnewebben aan de lampen. Kinderen zaten met volle /vieze handen in de kommen met spekjes voor de chocoladefontein. Ook zaten kinderen boven het eten te etener werd nergens wat van gezegd. Ik beveel het zeker niet aan. Cappucino..
Heerlijk gegeten. Volop keuze, lekkere desserts en bijzonder vriendelijk personeel. Het is er schoon en netjes. Zeker een aanrader!
Afgelopen weekend heb ik heerlijk gegeten met mijn familie. Op de laatste snik wilde we nog gezellig uit eten met de familie, voor de verjaardag van mijn zwager. De wok is echt overheerlijk en op de plaat kan je ook vanuit alles kiezen. De kinderen hebben een suikerspin gekregen en waren dol op de chocoladefonteinen. Ze hadden zelfs sushi en het drinken is ook inclusief voor een heel laag prijsje, dus de kerels lekker aan het bier. De bediening was erg klantvriendelijk en snel, harde werkers dus. Een grote aanrader dus!! Kindvriendelijkheid: Er is een leuke speelkamer, waar de kids de hele tijd te vinden waren.
Wij komen hier iedere dinsdag want het is hier super gezellige sfeer, lekker eten en ideaal voor last-minute. Je bent er altijd welkom en word vriendelijk ontvangen. Elke dag verse sushi en veel smaken. Heerlikke keuze in groentes , vlees en vis bij de wok en teppanyaki. Goede hygiëne en er werken leuke en super klantvriendelijke mensen. Daarom komen we er iedere week en voelen ons welkom. En als er iemand jarig is maken ze er echt een feestje van! Een aanradertje
We zijn hier met vakantie en ik zocht voor de zondag een Chinees restaurant Heerlijk gegeten van mijn afhaal menu. Goede kwaliteit. Afhalen ging in hoog tempo en het grote restaurant zat om half zes al behoorlijk vol. Vriendelijke bediening. Achter de grote zaak is voldoende parkeerruimte.
Heerlijk en ver boven verwachting gegeten, wat een ruime keuze. En hoe het eten uitgestald stond, werkelijk een plaatje. Jammer dat ik voor de bediening niet hoger dan een 10 kan geven, anders hadden ze die gekregen!! Echt een heerlijke ongedwongen plaats!!!
Mijn eerste en laatste ervaring. Het pand heeft voor de parkeer geen genoeg plekken, vervolgens wilde ik melde dat ik een reservering hadden geplaatst en daar werd niet naar gehoort, we kregen maar een tafel en niks meer vervolgens kregen wij drinken maar werd mijn drinken overgeslagen heb een half uur moeten wachten op mijn drinken, daarna werd het eten bijna tot niet aangevuld en smaakte de mayo naar vis. De kipnuggets waren koud en zelfde voor de friet. Het ijs was half bevroren en de chocolade dip was klonterig. Over het algemeen geen aanrader het voelde echt dat ik aan het eten was in een bugetfood keten. Ik kom nooit meer terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Golden Wok Paleis Smilde met het openbaar vervoer


Hijkersmilde, Wittewijk 130 meter
114
115
Hijkersmilde, Wittewijk 140 meter
114
115
Hijkersmilde, Wittewijk 200 meter
20
Hijkersmilde, Wittewijk 240 meter
20
Hijkersmilde, Vroomsdraai 350 meter
20

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid