facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Tulip Alkmaar

Golden Tulip Alkmaar
Adres: Arcadialaan 6, 1813KN Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072 5401414
Stad: Alkmaar
Route: Arcadialaan 6
Postcode: 1813KN



op zoek naar gerelateerd: Golden Tulip Alkmaar vacatures, Golden Tulip Alkmaar arrangement, Grand Hotel Alkmaar, Goedkoop Hotel Alkmaar, The Fallon Hotel Alkmaar, Boutique hotel Alkmaar, Golden Tulip Alkmaar Junior Suite, Golden Tulip Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slapen bij SueS Slapen bij SueS 2 km Overnachten in het centrum van Alkmaar
Recensies
Familie kamer gehad op 25/26 februari 21. Prima. Avond eten bij restaurant besteld. Was goed en overdadig. Ook ontbijt was zeer uitgebreid en goed. Alles werd geleverd inclusief dienblad borden en bestek. De meiden beneden op de receptie waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Prima verblijf en zeer aan te bevelen.
Fantastisch! Alles zoals omschreven op Booking.com. 15 minuten lopen maar het centrum wij lopen wel op tempo. Vriendelijk personeel, prachtige kamers. Zowel Alkmaar als dit hotel staat nogmaals op ons lijstje!
Ondanks dat er niets mogelijk is proberen ze je toch in de watten te leggen. En dat is wederom gelukt
Precies zoals we hadden verwacht. Goed geregeld allemaal en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader!
Super leuk personeel als je aankomt! Je voelt je gelijk thuis!
Leuk hotel, fijne parkeerplekken, gratis wifi. Helaas had onze kamer geen airco en dat tijdens een hitte golf. Een ontbijt kost 60 euro voor een gezin van vier personen.
Een pluim voor het onthaal. Van bij binnenkomst heel uitgebreide uitleg over hotel en de stad. Kreeg direct goede eetadresjes. M'n man had tandpijn en had tandarts nodig en direct werd er gezocht naar oplossing. Dank u wel daarvoor. Het ontbijt was top en hun 2 restaurantjes waren ook heel lekker voor weinig geld.
Prachtige kamer. Zitten nu na een lange wandeling lekker koffie te drinken in de lounge. Een zeer vriendelijk ontvangst gehad
Prina in Golden Tulip gelogeerd. Lekkere ruime kamer en vriendelijke behulpzame medewerkers, zowel bij het ontbijt als bij de receptie. Een aanrader voor een onbezorgd verblijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid