facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Rose.nl

Golden Rose.nl

Info

Bent u op zoek naar een make-up lijn voor uw salon? Of wilt u een shop in shop openen.Met Golden Rose kunt u alle kanten op. De officiële Facebook pag.

Geschiedenis

WIE WE ZIJN

Golden Rose Cosmetics is een internationaal merk dat beschikbaar is in 93 landen. Cosmi Cosmetics beheert de distributie van Golden Rose Cosmetics in de Benelux-landen, sinds het in 2007 de West-Europese markt heeft toegetreden.

ONZE WAARDES

Betrouwbaarheid: Golden Rose levert producten die conform de internationale- en EU-standaarden worden geproduceerd.

Kwaliteit: Golden Rose betekent kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee we de verwachtingen van de consument blijven overtreffen.

Ontwikkeling: Golden Rose staat voor het volgen van internationale ontwikkelingen op zowel de consumenten als de professionele markt het streeft continu naar vernieuwingen en uitbreidingen van haar brede productaanbod.

Duurzaamheid: Golden Rose is milieubewust, duurzaam en dierproefvrij en streeft met haar fabrikant Erkul Cosmetics in Istanbul, naar een goede rentmeesterschap van dit planeet.

Label

Een nieuwe kijk op beauty

Golden Rose cosmetics heeft zich vanaf het eerste moment ingezet voor betrouwbare, kwalitatieve en voordelige cosmetica.

Anno 2015 hebben salonhouders en winkeliers in meer dan 93 landen met volle vertrouwen en tevredenheid hun assortiment verrijkt met onze producten.

Beauty prikkelt de fantasie en wij zijn meer dan gemotiveerd om de magie van de Golden Rose-reeks in de Benelux-landen te presenteren, zoals wij dat in de afgelopen jaren hebben gedaan.

Producten

Golden Rose
Golden Care
Roxanne



"WIE WE ZIJNGolden Rose Cosmetics is een internationaal merk dat beschikbaar is in 93 landen. Cosmi Cosmetics beheert de distributie van Golden Rose Cosmetics in de Benelux-landen, sinds het in 2007 de West-Europese markt heeft toegetreden."
Adres: mahoniehout 22, 1507 ED Zaandam
Telefoonnummer: 0031(75)6705825
ln.esornedlog@ofni
Stad: Zaandam
Route: mahoniehout 22
Postcode: 1507 ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cosmi Cosmetics Golden Rose Cosmi Cosmetics Golden Rose 50 meter Het pand is mooi ingericht en veel keuze uit mooie en betaalbare make up. Ik heb een ...
Lightning Leds Lightning Leds 460 meter Lightning Leds provides Full Led clusters for Buell XB9/12s and Buell X1 and S1. If y...
Stagebureau Ahold Delhaize Stagebureau Ahold Delhaize 879 meter Kan op warme dagen met geen goed fatsoen een raampje openzetten in het mooie, pittore...
Vogue Bike Vogue Bike 1 km Vogue Bike Official Facebook page. www.voguefietsen.nl
RopaNail RopaNail 1 km Geweldig en interessant
Sweet Drive In Zaandam Sweet Drive In Zaandam 2 km Drive in voor de lekkerste aardbeien of bananen gedipt in chocolade en verse churros....
Teun Creates Teun Creates 2 km Teun Creates maak de specials de gekke objecten, installaties of prototypes. Dit zijn...
Legend Sports Legend Sports 2 km Helemaal top! 2 nieuwe trendy fitness outfits besteld, niet duur en ben er echt heel ...
Het Laser Lokaal Het Laser Lokaal 4 km Heel aardig personeel, werkt hard en secuur! Top eindresultaat!
Recensies
We kregen een make up cursus. Leuke meid die het gaf. Duidelijke uitleg, mooie make up, en betaalbare prijzen. Alleen was het even zoeken naar de locatie.
Het pand is mooi ingericht en veel keuze uit mooie en betaalbare make up. Ik heb een make up workshop gedaan en deze was heel leuk, met name door Jade die het perfect heeft uitgelegd. Een echte aanrader!
Workshop uitgebreid en deskundig. Echte aanrader
Super snelle levering ! TOP
Top avond gehad!
Leuke workshop
Prettige groothandel
Vertaald door Google Leuk beautycentrum! Origineel Nice beauty center!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid