facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden River Chinees Specialiteiten Restaurant

Golden River Chinees Specialiteiten Restaurant

Info

Golden River staat bekend om zijn origineel geroosteerd Peking-eend en
gestoomde Oesters in zwarte sojabonen.

Geschiedenis

Op een prachtige centrale locatie in het Gooise Laren, ligt een van de meest karakteristieke Chinese specialiteiten restaurant.

Samen met zijn keukenbrigade beheerst gastheer Hemmy Wong de grote Chinese keukens tot in de puntjes.

De vriendelijke bediening zal u met veel vakmanschap adviseren bij de menukeuze en wijncombinatie.

Adres: Stationsweg 1, 1251 KC Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0355382024
Stad: Laren
Route: Stationsweg 1
Postcode: 1251 KC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Groen Laren, Biologisch restaurant Gooi, De Groene Afslag route, Groene Afslag Agenda, De Groene Afslag VACATURES, Wandelen bij De Groene Afslag, School for Change Groene Afslag, De Groene Afslag Markt
Recensies
Het eten was totaal niet lekker. De nasi is letterlijk gebakken rijst zonder smaak en kruiden. De citroenkip niet krokant zoals op de kaart vermeld staat. Wij zijn tegen het weggooien van eten maar dit keer hadden wij er geen erg in. Chineeseten is het niet te noemen. Vijfkruidenpoeder, gember, ui en knoflook zijn blijkbaar uit de Chinesekeuken in Nederland verdwenen. Vriendelijk personeel maar ja, daar kom ik niet voor. Wij willen gewoon lekker eten. Wij gaan er in ieder geval niet meer heen.
Prachtige zaak. Leuke bediening. Hemmie is top. Peking eend menu is top!!!. Zeer gevarieerd. Eend op vele manieren: in flensje, als soep, als wrap in koolblad met eendelever ernaast en als hoofdgerecht!!!! mmmmm! Toetje: ijs, spekkoek, lychee en nog meer lekkers. Zo hoort ern Chinees te zijn.
Uitstekend traditioneel Chinees Indisch restaurant, vriendelijke bediening, enigszins gedateerd interieur en exterieur maar het eten is van prima kwaliteit. Zeker de hete-plaat gerechten zijn aan te raden. Niet echt goedkoop, wellicht door de ligging/plaats.
Een erg mooi Chinees restaurant in het hartje van laren. Maar toch we hadden een rijsttafel voor twee personen maar hadden niet echt genoeg. Het eten was fantastisch en goed op smaak. De bediening was goed.
Goede service en zeer lekker eten. Zeer de moeite waard om hier naar toe te gaan.
Komen hier al jaren, Gisteren ,helaas verkeerde bestelling gekregen. Mihou was veel te zout en bij de babipangan verkeerde saus,wordt geluisterd. Jammer
Hele nacht diarree gehad van de kipstokjes, al vaker voorgekomen mij zowel mij als mijn vrouw. Verder aan de dure kant. Eemnes is een stuk beter.
Lamsvlees met zwarte sojabonensaus was heel smakelijk. Machtig, maar lekker. Volgende keer orobeer ik de eend met die heerlijke hoisin saus
Geweldig eten en zeer vriendelijke service. Dit is Chinees eten zoals het hoort te zijn. Met aandacht bereid en vers. Heerlijk en zeer zeker een aanrader!
Heerlijk gegeten, bijzondere menukaart met lekkere gerechten. Heel vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid