facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden Flame International BV

Golden Flame International BV

Info

Welkom bij Openhaardhout en Houtskool groothandel Golden Flame International BV.

Geschiedenis

Ons bedrijf, gevestigd te Mijdrecht in de gemeente De Ronde Venen, bestaat al meer dan 100 jaar. Het is van vader op zoon voortgezet en daarbij zijn de nodige veranderingen ontstaan. Vroeger was het een familie bedrijfje waar turfsteken het brood op de plank bracht, later werd het brandstoffenhandel en in 1972 is ons huidige bedrijf, toen het aardgas zijn intreden deed, met het openhaardhout begonnen. Weer later zijn wij met het importeren van houtskool begonnen.



"Golden Flame bestaat al meer dan 125 jaar en is een van de grootste openhaardhout leverancier van Nederland. Wij zijn producent en groothandel. Veel van onze producten produceren wij zelf zodat wij de laagste prijs kunnen garanderen.Door onze eigen productie op locaties in Polen en Nederland hebben wij zelf de controle over de kwaliteit van onze producten.Naast haardhout verkopen wij ook haardblokken, houtbriketten, houtskool, houtskoolbriketten, pellets, aanmaakproducten en diverse andere producten."
Adres: Genieweg 26, 3641 RH Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-261304
Stad: Mijdrecht
Route: Genieweg 26
Postcode: 3641 RH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 15:30
Dinsdag: 07:00 - 15:30
Woensdag: 07:00 - 15:30
Donderdag: 07:00 - 15:30
Vrijdag: 07:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Golden Flame haardhout, Golden Flame aanbieding, Golden Flame haardhout review, Golden Flame briketten, Golden Flame paraffine haardblok, Openhaardhout kopen, Golden Flame haardblokken, Openhaardhout aanbieding
Recensies
5 sterren, wow wat een gestroomlijnde dienst; complimenten en petje af. Allereerst het ecommerce stuk helemaal soepel, daarna netjes een telefoontje mbt het afleveren en daarna de delivery zelf; meerdere notificaties en perfect op tijd geleverd door zeer beleefd logistiek personeel. 3x Goud voor Golden Flame International wat mij betreft : Update 4 mei 2022; voor de komende winter alvast weer even 2 pallets ingeslagen; wederom Essen en Berken. Cor belde vooraf weer even om af te stemmen. De levering en het hout zijn weer keurig voor elkaar. "Golden Flame Team" twelve points, douze points, twaalf punten! :
Wereld bedrijf. Komt afspraken na, bezorging Wesseling top, hout is droog en de beloofde hoeveelheid klopt. Het is dat ik nu weer even vooruit kan maar, ik weet nu waar ik moet zijn. Bedankt.
Al meerdere jaren kopen wij ons hout hier. Altijd top hout en prima service. Recent ook weer, was een klein issue met de bezorging maar meteen super opgelost! TOP!
Levert baggerkwaliteit hout 90% van mijn kist was kleiner dan wat ik normaal als aanmaakhout gebruik. Beloofde in eerste instantie de kist om te ruilen zodra er nieuwe voorraad binnen was maar kwam later met de mededeling dat ik zelf op zou draaien voor 80 euro omruilkosten. Kortom: levert troep voor de maximale prijs, is onbetrouwbaar en houdt zich niet aan eerdere beloftes. Eens maar NOOIT meer...
Hout gekocht bij de Praxis, nog veel te nat, ik hoor het sissen in de kachel en het brand voor geen meter.
Geweldig..!!! Pallet essenhout besteld, telefonisch contact gehad, bijzonder aardig... ze hebben zelfs op Google Maps gekeken of er makkelijk te lossen was..!!! Volgende dag geleverd..!!! Echt super..!!!!
bestellen ging snel en er was een vriendelijke dame aan de telefoon toen ik nog een vraag had. de bestelling werd keurig op tijd geleverd en de pallet werd daar gezet waar wij het wilde. prachtig hout.
Wij hebben een mooie halve pallet van 1 kuub ovengedroogd essen gekocht. Deze werd keurig op de afgesproken datum voor de deur afgeleverd. Het zijn mooie kleine stammetjes en branden prima. Ook de informatievoorziening was prima en ik werd keurig op de hoogte gehouden over de levering.
Hele gooede service, snel met contact en komen afspraken goed na. Tevreden over de producten.
Weer eens een keer twee netten openhaardhout van Golden Flame 21,5 dm3 bij de Praxis in Malden meegenomen. De laatste keer, enkele jaren geleden, beviel dat niet zo goed: veel te vochtig. De drie vuurkorven bij het Halloweenfeest werden rookbommen. Een behoorlijke domper. En vandaag? Precies hetzelfde. Ik hoor het gewoon sissen in de kachel. Met mijn vochtmeter in de hand blijkt driekwart van het hout op of rond de 20% vocht te bevatten! Da's echt veel te veel. Bedankt, ook namens de bewoners in mijn wijk die nu in de rook zitten. Ik heb natuurlijk niets aan hout dat ik eerst zelf nog een jaar moet drogen. Nu maar op de kachel gelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid