facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden City Rhenen

Golden City Rhenen

Info

Wij zijn al sinds 1988 een begrip in Rhenen en omstreken voor afhaal, buffet, catering, lunch en diner.

Adres: Herenstraat 43, 3911 JB Rhenen
Telefoonnummer: 0317-615012
Stad: Rhenen
Route: Herenstraat 43
Postcode: 3911 JB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Golden City menukaart, Chinees Rhenen Menu, Golden City openingstijden, Chinees Golden City, Chinees Veenendaal, Chinees Wageningen, Chinees Restaurant Veenendaal kerkewijk menukaart, Chinees Kesteren
Recensies
Vriendelijke mensen maar komt niet in de buurt van authentiek , ook geen keuze hierin , alleen maar de ‘klassieke’ gebonden zoete sauzen . Weinig groente / vegetarisch . Ik vond niks lekker hier , kwaliteit ingrediënten en versheid staat niet in verhouding tot prijs . Als je lang moet wajctne is het wel goed hiervoor te waarschuwen , dan heb je keus om thuis te bestellen en later terug te komen .
Een gezellig restaurant. En zeer klantvriendelijk. We waren 30 jaar getrouwd, ze hadden het boven onze tafel versierd en met het nagerecht een versierd bord met ijs vuurwerk. Echt geweldig. Kindvriendelijkheid: Er is aandacht voor kinderen. Parkeren: Niet ver van de locatie kun je gratis parkeren.
Vond de menu keus wat karig en peper duur daar en niet zulke grote porties toen wij er waren best extreem lang wachten 2 uur de eigenaresse was echt aardig maar het Andre personeel helaas zeer onervaren al met al denk ik niet dat ik hier nog een keer ga eten Parkeren: Prima vlakbij in de Alberthein genoeg plaats Speciale dieetwensen: Er is mogelijkheid voor gluten vrij eten
Hier wordt je vriendelijk bediend, en hoef je niet steeds op te staan en zelf je maaltijd te verzorgen, Uitstekende kwaliteit en een normale prijs, Top restaurant.
Eetschuur met ok bediening. Kan me echter niet voorstellen dan de chinese buurtgenoten hier gaan eten. Teveel indo namaak chinees eten. Jammer.
Gisteravond super lekker gegeten bij Golden City met zijn drieen en we hadden een kleine hond bij ons wat geen probleem was. Fijn buiten op het terras gezeten, wat erg mooi en rustig ligt in het hartje van Rhenen. Het eten is perfekt authentiek Nederlands Chinees, zoals het hoort te zijn. De kaart is uitstekend, en ook een gerecht wat niet zo op de kaart stond konden we bestellen. De porties zijn precies goed, niet te groot niet te klein, je komt goed verzadigd buiten. Het bedienend personeel is zeer attent, erg vriendelijk en betrokken, en weet van aanpakken. Tenslotte nog een paar goede tips gekregen over wat te bezichtigen in Rhenen. Parkeren vlak voor de ingang. Al met al een aanrader. Ga vooral zo door!
Lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening. Komen beslist nog eens terug.
Vandaag voor de eerste keer daar eten afgehaald. Alleen de bami was warm, de rest was gewoon koud. Komen hier natuurlijk nooit meer terug.
Voor het eerst gegeten in dit restaurant. Wat zal ik graag terugkomen ! Prima gezellige sfeer, heerlijk gegeten, persoonlijke aandacht. Ja dit is écht genieten !
Heerlijk gegeten, ontzettend gezellige bediening, relaxe sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid