facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Golden City

Golden City

Info

Fine Dining bij Kantonees restaurant Golden City in Huizen

Geschiedenis

Welkom bij Golden City.
Met genoegen presenteren wij u de Kantonese keuken. De Kantonese keuken kenmerkt zich door verfijnde en gevarieerde recepten, met een streven naar een harmonieus evenwicht tussen geur, kleur en smaak. Met aandacht voor het vak bereiden onze koks de gerechten, met de wens dat u dat mag proeven.

Naast de Kantonese keuken, kunt u ook kiezen voor de Beijing rijsttafel met de krokante Pekingeend met flensjes, de Sichuan rijsttafel met de aromatisch pittige specialiteiten en de Shanghai rijsttafel die gevuld is met rijkelijk zoete gerechten. En mocht u zich willen laten verrassen, dan kunt u kiezen voor een Verrassingsmenu van de Chef. Kijkt u voor details naar de menukaart.

Graag dragen we bij aan een culinaire avond voor u en uw familie, vrienden of collega’s. U bent van harte welkom!

Adres: Oostermeent-Zuid 23 , Huizen 1274 ST, NL
Telefoonnummer: 035 525 8860
ln.neziuhyticnedlog@ofni
Stad: Huizen
Route: Oostermeent-Zuid 23
Postcode: 1274 ST



op zoek naar gerelateerd: golden city menukaart, golden city ten boer, wok golden city prijzen, golden city paal, golden city veendam maandmenu, golden city delden, golden city veendam verbouwing, golden city veendam menukaart
Recensies
Heerlijk gegeten, leuk restaurant, vriendelijke bediening. Alles wordt netjes aan tafel gebracht of geflambeerd op een verrijdbaar tafeltje. Ik had een gerecht met garnalen, ossehaas en kip, erg lekker. Ik kom zeker terug, aanrader.Eten: 5/5
Vriendelijke bediening, goed eten, te weinig mensen helaas. Vandaar maar 3sterren. Parkeren: Peuk.
Lekker gegeten, vriendelijk personeel en ziet er netjes uit. Genoten van een rijsttafel voor 2 personen.Eten: 4/5
Op moederdag met hele familie gaan eten. Restaurant was helemaal vol en het was ontzettend druk bij de afhaal. Jammer dat de afhalers alle aandacht hadden en hun eten meteen kregen, terwijl wij meer dan een uur hebben moeten wachten op ons voorgerecht nádat we geklaagd hadden. Vervolgens weer een uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Als ik niet weer geklaagd had dan had het zeker nog langer geduurd. Eten was prima maar zeker niet bijzonder en behoorlijk aan de prijs. Afhalen kan daar prima, het restaurant kun je beter overslaan. Update: dit restaurant een tweede kans gegeven. Weer enorm lange wachttijden en andere gasten die daar ook last van hadden. Neem dus de tijd.
Babi ketjap besteld en dat kregen we ook maar het smaakte niet eens een beetje naar ketjap en het vlees was te grof gesneden. Geb banenen besteld die waren nog niet rijp.kroepoek was wel lekker .
Was heel lang niet bij Golden City geweest omdat ik het ongezellig vond maar we waren nu heel aangenaam verrast. Zag er leuk uit, er waren veel klanten en het eten, het verrassingsmenu, was uit de kunst. Kortom: reden om vaker hier te gaan eten.
Altijd goed en leuke bediening super vriendelijk
Eten voor afhaal besteld. Super snel klaar, betaalbaar en heerlijk gegeten! Nog genoeg over voor de dag erna.Eten: 5/5
Een culinair hoogstandje de Ti Pan gerechten van de Golden City! Donderdagavond, dus erg rustig en hartelijk geholpen door de serveerster! Aanrader!
Vandaag besteld bij Golden City. Om 18:00 telefonisch gebeld. Werd gezegd dat we het om 18:45 konden komen ophalen. Eenmaal aangekomen was het nog niet klaar, kan gebeuren natuurlijk, dan wachten we even. Maar dat even, bleef niet bij even. Vervolgens als nog een uur moeten wachten op ons eten. Zonder enige update tussendoor. Enorm slechte zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid