facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gog Glas

Gog Glas

Info

Van Gog Geldropse Glascentrale is al ruim 25 jaar een begrip in Geldrop.
Wij zijn specialist in alle soorten glas.



"Gog Glas is al ruim 25 jaar een begrip in Geldrop.Wij zijn specialist in alle soorten glas zoals vermeld op de website.We werken met een deskundig team wat netjes en zorgvuldig werkt, zodat we zowel kleinere als grotere opdrachten kunnen aannemen.Daarvoor zorgen een groot vakmanschap, opgebouwd door jarenlange ervaring, en grote klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Of het nu om een groot bouwbedrijf gaat of om een particuliere opdrachtgever, een samenwerking met Gog Glas zal nog steeds tot grote tevredenheid leiden. Niet voor niets wisten in het verleden enorm veel particulieren maar ook grote opdrachtgevers de weg naar Gog Glas te vinden.Of het nu een klein ruitje is of een grote winkelruit, wij staan voor U klaar."
Adres: Emopad 37D, 5663PA Geldrop
Telefoonnummer: 0402851098
Stad: Geldrop
Route: Emopad 37D
Postcode: 5663PA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Recensies
Matig allemaal. Hadden een verkeerde Thermopane ruit meegenomen maar plotseling stond er toch een ruit in waarvan later bleek, een steentje in te zijn versmolten. Het duurde een lange tijd voordat dat probleem was opgelost. Daarna bleek dat ze de oude glaslatten hadden teruggezet waarvan er enkele gescheurd en 1 behoorlijk verrot was. Dit was volgespoten met witte kit zodat je het nauwelijks kon zien. Echter bij het schuren voor het Schilderen werd alles duidelijk. Ik zal ze niet meer inhuren. Ik hoop nu dat de ruiten hele huis laten doen van voldoende kwaliteit zijn.
In november hebben wij een offerte aangevraagd voor hr++ glas zodat onze hond minder last zou hebben van vuurwerk. Dit glas is 18 december, ruim op tijd, geplaatst. Dit is heel netjes gedaan. Wij zijn erg blij met de kwaliteit van het glas en de goede service!
Super snelle reactie van Van Gog b.v ook al hadden ze vakantie. Mijn raam van de voordeur lag er uit . Binnen 1 uur was het noodglas geplaatst, en kon ik zelf de volgende dag op vakantie. Een aanrader
Goed glaszetbedrijf. Jammer.dat nooit iemand aanwezig is.
Met speciaal ruitje van de caravan langs geweest en werd meteen ondanks de drukte geholpen.Vriendelijke mensen!
Zeer tevreden. Goede service, prijs/kwaliteitverhouding
Goede, vriendelijke en snelle levering van het speciale glas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid