facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goflowapps

Goflowapps

Info

Goflowapps is gespecialiseerd in de bouw van apps en backoffice applicaties in FileMaker.

Geschiedenis

Wat is goFlowApps?

goFlowApps is een software bedrijf. We maken business applicaties voor kleine en middelgrote organisaties. voornamelijk systemen die de administratie van het dagelijks werk, optimaal ondersteunen en inzicht bieden zodat je betere keuzes kunt maken.

We werken samen met de klant om een toegesneden en goed werkbaar en betaalbaar product op maat te maken. Naast het bouwen van specifieke oplossingen, verhuren we oplossingen voor bepaalde branches. Waar nodig passen we deze oplossingen aan en garanderen dat de oplossing altijd beschikbaar is, prettig werkt en verder wordt ontwikkeld.

Om dit mogelijk te maken besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en de wijze waarop we deze bouwen en met de klant in gebruik nemen. Systeem en klant moeten naar elkaar toegroeien en daar nemen we tijd voor tot het goed is. Daarnaast doen we intern veel aan training en we streven ernaar wat betreft kennis en kunnen voorop te lopen in onze branche.

Hoewel onze organisatie klein is hebben we een netwerk van specialisten op wie we kunnen terugvallen bij specifieke zaken of die we kunnen inzetten als we moeten opschalen.

We hechten eraan een menselijk en duurzaam bedrijf te zijn. Menselijk in de zin, people first, we geven mensen kansen hun kwaliteiten te verwezenlijken, dat te doen waar ze goed in zijn en werk te doen waarin ze geloven. We stellen voorop dat onze medewerkers open en eerlijk communiceren met klanten maar ook onderling, in gewone taal, ook al gaat het om ingewikkelde zaken en we hebben respect voor elkaars deskundigheid en leren daarvan. We betalen onze medewerkers een eerlijk loon en vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk gaat.

Duurzaam in de zin dat we bewuste keuze maken als het gaat om onze huisvesting. We hebben geen eigen kantoor maar huren werkplekken, als dat nodig is, soms in het centrum als dat handig is, soms in een natuurgebied als we in rust moeten doorwerken. Als we hardware kopen onderzoeken we eerst of er geen geschikt tweedehands product beschikbaar is. Als we naar een klant gaan onderzoeken we of openbaar vervoer een alternatief is, onderweg kunnen we dan werken. Duurzaam is vaak ook kosten efficient.

Voor advies en informatie over onze producten en oplossingen kunt het gemakkelijkst contact opnemen met onze klantenservice 030 - 2 44 22 50

wij zijn geopend van ma-za van 9:00 tot 17:00

Adres: Odenveltlaan, 3451 ZL Vleuten
Telefoonnummer: 030 - 2 44 22 50
Stad: Vleuten
Route: Odenveltlaan
Postcode: 3451 ZL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My PC Utrecht My PC Utrecht 600 meter Vidrokaart was defect, monteur heeft de videokaart snel vervangen bij mij thuis. Fijn...
MySocialHotspot MySocialHotspot 1 km MySocialHotspot maakt het voor kleine ondernemers mogelijk om te beschikken over een ...
ekholabs ekholabs 2 km Tomorrow starts now!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid