facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoestoberFest

GoestoberFest

Info

Op 28 oktober 2017 vindt het enige echte eerste OktoberFest van Goes plaats. Kom jij ook naar het GoesToberfest? Bist du dabei?!

Geschiedenis

Op 28 oktober 2017 vindt het enige echte eerste OktoberFest van Goes plaats. Kom jij ook naar het GoesToberfest? Bist du dabei?!

Volg ons en kom alles te weten over het GoesToberfest! Start kaartverkoop, locatie, dresscode, acts, und so weiter....

Bis bald!

Adres: voorstad 19, Goes
Stad: Goes
Route: voorstad 19


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Festival de Veste Festival de Veste 64 meter Rondom de Veste is er 3 dagen lang vertier voor jong en oud
Recensies
Een café in al z'n puurheid. Biljarts, potkachel, heerlijk oude tafeltjes met perzen maar ook voor feesten, carnaval, en mooie verhalen van klanten die er al tientallen jaren komen. SFEER.
Echt een traditioneel bruin café zoals er meer zouden moeten zijn. Geen poespas, gewoon de basis in orde
Gezellig 'oud' cafe zoals het hoort te zijn op gezellige dagen.
Gezellig en ouderwets bruin café, jammer alleen dat ik niet kon pinnen. Ook leuk dat we rond de biljarttafel de plaatjes van ons Jumbo boek konden ruilen.
Dit cafe is een mooi overblijfsel uit een grijs verleden toen iedereen elkaar kende en welkom was. Hoop dat dit een tijd kan bestaan
gezellig ouderwets café, zoals er vroeger zoveel waren...
Gezellig bruin café, waar een feestje nooit ver weg is.
Leuk café waar een blind paard geen kwaad kan doen aan het interieur. Sommigen noemen dit authentiek!! Sfeer is hier altijd prima, bier is koud en de bands over het algemeen goed.
Top meezing avond georganiseerd door Suffe Tutten.
Feest gehad van een vriendin die 50 werd. Super gezellig en er werd zelfs op het biljart gedanst .. Hier word nog ouderwets geturfd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid