facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goesten en Zn BV Joh F Aannemingsbedrijf

Goesten en Zn BV Joh F Aannemingsbedrijf

Info

Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. is een bedrijf dat oog heeft voor de wensen van de opdrachtgever en een naam heeft hoog te houden wat betreft

Geschiedenis

Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. heeft oog voor de wensen van de opdrachtgever en heeft een naam hoog te houden wat betreft de kwaliteit.

Het Aannemingsbedrijf is een bouwbedrijf in de burgerlijke en utiliteitsbouw, welk is opgericht in 1929. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie, zijnde de directeuren Ing. J.C.M. Goesten en A.J.M. Goesten.

Ons bedrijf behoort tot het kleinbedrijf en is sterk op het gebied van de utiliteitsbouw. Tot onze vaste clientèle kunnen wij banken, verzorgingshuizen, scholen, overheidsinstellingen en bedrijven rekenen. Daarnaast voeren wij zowel nieuwbouw als renovatiewerken uit voor particulieren. Ook voor onderhoud- en restauratiewerken kan men bij ons terecht.

De sterke kant van ons bedrijf is dat de communicatie met de opdrachtgever op directieniveau geschied, waardoor direct besluiten genomen kunnen worden en daardoor ook vanzelfsprekend zeer flexibel zijn.

Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. is:

Lid van Bouwgarant, het grootste keurmerk van Nederland in de bouw. Aangesloten bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Een erkend leerbedrijf. We helpen bij het opleiden van leerlingen en hebben een eigen leermeester in dienst.
Ervaren in het restaureren van monumenten en oude gebouwen.



"Aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. heeft oog voor de wensen van de opdrachtgever en heeft een naam hoog te houden wat betreft de kwaliteit.Het Aannemingsbedrijf is een bouwbedrijf in de burgerlijke en utiliteitsbouw, welk is opgericht in 1929. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie, zijnde de directeuren Ing. J.C.M. Goesten en A.J.M. Goesten.Ons bedrijf behoort tot het kleinbedrijf en is sterk op het gebied van de utiliteitsbouw. Tot onze vaste clientèle kunnen wij banken, verzorgingshuizen, scholen, overheidsinstellingen en bedrijven rekenen. Daarnaast voeren wij zowel nieuwbouw als renovatiewerken uit voor particulieren. Ook voor onderhoud- en restauratiewerken kan men bij ons terecht."
Adres: Industriestraat 2, 5331 HW Kerkdriel
Telefoonnummer: +31418631306
Stad: Kerkdriel
Route: Industriestraat 2
Postcode: 5331 HW


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30
Zaterdag: 07:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Kerkdriel, Bouwgroep Goesten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Hijden Montage Van der Hijden Montage 1 km Vakmanschap én goede service
Recensies
We werken al jaren met deze partij. Eerlijk en recht door zee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid