facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goes' Car Flow

Goes' Car Flow

Info

Ford Focus Specialist in West Brabant

Geschiedenis

Goes’ Car Flow is sinds 1992 HET occasion centrum voor gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens,in het Groene Hart
De ligging van ons bedrijf is zeer centraal in de Randstad tussen Rotterdam en Utrecht als u de afslag 13 op de A 12 genomen hebt bereikt u ons in 8 minuten.
Onze snel wisselende voorraad bestaat uit ongeveer 80 gebruikte auto’s en grijze kentekens in de prijsklasse van € 500,- tot € 10.000,-.

Tevens bieden wij,

EXPORT SERVICES voor :

Auto, Vrachtwagen, Trailer, Aanhanger, Caravan en Bromfiets

Uw auto exporteren kan bij GOES’ CAR FLOW. Wij hebben OREH bevoegdheid van de RDW. Dit betekent dat wij een RDW uitvoerverklaring kunnen maken voor iedereen die een auto wil exporteren – particulier, handel of garage. Komt u bij ons langs met het complete kentekenbewijs en de gele nummerplaten, dan zijn uw papieren binnen 20 minuten geregeld. Uw auto hoeft overigens niet bij ons gekocht te zijn. Als de auto APK heeft, kan deze rijden met de volgende exportpapieren:


- uitvoerverklaring
- witte export kentekenplaten (aluminium)
- export verzekering voor 15 dagen evt. met Car Assitance



"Universeel occasiondealer sinds 1992: verkoop van kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze specialisatie: Ford Focus benzine auto's tussen 2006-2012 met lage kilometerstanden."
Adres: Voltweg 15B, 4631SR Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0348-564493
Stad: Hoogerheide
Route: Voltweg 15B
Postcode: 4631SR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijven Hoogerheide
Recensies
Een aantal weken geleden een BMW gekocht bij Aschwin van Goes Car Flow. Vriendelijk geholpen, fijn om hier een auto te kopen. Geen poespas, gewoon eerlijk. Na een week rijden bleek een onderdeel vervangen te moeten worden, ook dit netjes afgehandeld middels de garantie. Aanrader!
Vorige week een auto gekocht bij Goes car flow. Ben daar uitstekend geholpen door de eigenaar. Hij heeft veel kennis van zaken en leverd onwijs goede service. Nog nooit zo goed behandeld geweest bij het kopen van een 2e hands auto. Ik voelde mij nog klant is koning. Ik kan dit bedrijf u dan ook ten zeerste aanbevelen
Volvo 240 gekocht. Prima service voor aflevering auto grondig doorgelopen. Later nog even teruggekomen, omdat ik een trillingsgeluid hoorde. Bleek een onschuldig hitteschildje te zijn bij de uitlaat. Rijdt nog steeds voortreffelijk na 4 maanden.
Niet eerder een auto gekocht bij een bedrijf dat zoveel service geeft, en z'n woord in hoog vaandel heeft, wij zijn zeer te spreken over Goes Carflow, De gemoedelijke sfeer bij het bezichtigen gaf vertrouwen en dat is alleen maar meer geworden dus bent u op zoek naar een nette occasion kijk zeker eens hier.
Verleden week auto gekocht bij deze heer Wat een service en vriendelijkheid Alle documentatie bij de auto en ter plekke alles geregeld Top !!
Prima plaats, neemt de tijd en smeert je niks extra aan . Denkt mee en wagens zijn zoals beschreven . Goede service .
Prettig zaken doen met dit bedrijf.
Goed bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid