facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoedLichaam.nl

GoedLichaam.nl

Info

​Voeding • Training • Coaching

Geschiedenis

​GoedLichaam.nl is gestart met als doel voor jou een gezonde leefstijl te creëren
.
Een team van transformatie experts, wedstrijd atleten, gediplomeerde voedingsdeskundigen en trainers, die allemaal dezelfde visie delen, kunnen een gezonde leefstijl creëren voor jou.

Wij passen ons voedingsplan en/of trainingsplan dan ook naar jouw persoonlijke wensen aan. Elk individu krijgt een eigen online coach toegewezen die alle nodige vragen persoonlijk zal beantwoorden tijdens het hele traject.

Wij zorgen ervoor dat je alle gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, de juiste oefeningen doet voor het behalen van jouw specifieke doel en dat je plezier ervaart tijdens het hele proces.

Elke vier weken ontvang jij n.a.v. een evaluatiegesprek en een eventuele tussen meting een nieuw persoonlijk voedingsplan en/of trainingsplan.

Twijfel niet en durf te vragen! Wij gaan graag met jou aan de slag!

Adres: Winkelmadepark 85, 1731SK Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0850656211
Stad: Winkel
Route: Winkelmadepark 85
Postcode: 1731SK



op zoek naar gerelateerd: Goed lichaam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Martine Tijsen - Coaching Martine Tijsen - Coaching 9 km Gezins - en kinder coach, systeem en familie opstelligen.
Movere Musculi Movere Musculi 9 km Movere Musculi is opgericht sinds 1 april 2015 door Martijn Stoop. Martijn is actief ...
Recensies
Tim helpt mij altijd super om mijn doelen te behalen. Met de nodige motivatie en de juiste kennis, komen we altijd samen tot het gewenste resultaat!! Bij goedlichaam voel ik me op me gemak en heb ik echt het idee dat ik kan groeien op het gebied van fitness maar ook mentaal, zeker een aanrader voor ieder die aan zich zelf wilt werken!
Hele goede begeleiding bij goedlichaam. De coaching zorgt ervoor dat je ook tijdens dipjes toch doorgaat en tim is een gouden kerel.
Zeer goede coaching van Tim, en reageert op elk tijdstip van de dag!!!
Tim helpt je echt en is altijd opzoek naar een passende oplossing. Hij is 24/7 bereikbaar. Zelfs in de avond helpt hij jou wanneer je dit nodig hebt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid