facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoedkopeAutoverzekering.nl

GoedkopeAutoverzekering.nl

Info

Op onze website kun je jouw persoonlijke top 5 van goedkoopste autoverzekeringen berekenen, vergelijken & afsluiten!

Geschiedenis

GoedkopeAutoverzekering.nl is een modern verzekeringskantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van autoverzekeringen. Men zegt wel eens dat je moet doen waar je goed in bent. Welnu. Wij dóen waar we goed in zijn! Daarom richten we ons uitsluitend op autoverzekeringen.



"GoedkopeAutoverzekering is een modern verzekeringskantoor dat zich specialiseert in autoverzekeringen. Al vanaf 1956, maar sinds 2002 óók via internet. Dankzij onze jarenlange specialisatie kennen we de autoverzekeringsmarkt als geen ander, hetgeen ons in staat stelt een goedkope en geschikte autoverzekering te vinden in iedere situatie. En bij ons kun je ook nog eens rekenen op service ná het afsluitproces."
Adres: Hoofdstraat 168, 5481 AK Schijndel
Telefoonnummer: +31735430830
Stad: Schijndel
Route: Hoofdstraat 168
Postcode: 5481 AK


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30

Recensies
Onlangs verzekerde ik mijn auto via GoedkopeAutoverzekering.nl. Ik had een hele goede telefonische ervaring, maar zag enkele potentiële verbeterpunten voor wat betreft de website. Inmiddels werk ik al een halfjaartje voor deze site en maak ik dagelijks mee hoe hier wordt gewerkt. Echt een absolute toppartij waar échte verzekeringsexperts werkzaam zijn... Die er overigens ALLES aan doen om je aan de voordeligste autoverzekering te helpen. De voordeligste verzekering is overigens niet per definitie de allergoedkoopste... Zie het veeleer als de beste prijs-kwaliteitsverhouding die aansluit op de exacte situatie van de verzekerbare auto in kwestie. Soms kun je beter ietsjes meer betalen voor een beduidend betere risicodekking.
Prima bedrijf behulpzaam makkelijk te bereiken en Ruud is een kanjer echt een aanrader
Ruud heeft me heel goed geholpen. Hier werken zeer behulpzame en vriendelijke mensen!
Wordt al jaren super geholpen door dit bedrijf.ontzettend aardig personeel.
Super vriendelijk personeel en perfecte service. Aanrader!
Klopt niet veel van
Goede informatie
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor GoedkopeAutoverzekering.nl.

Schijndel verzekeringsmaatschappij

openingstijden, locatie, vervoer. Hoofdstraat 168 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. GoedkopeAutoverzekering.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met GoedkopeAutoverzekering.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over GoedkopeAutoverzekering.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid