facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goedkope Waterontharders

Goedkope Waterontharders

Info

Water ontharden is geen hogere wiskunde. Het principe is net zo simpel als de werking van een koffiezet apparaat. Dus waarom veel geld uit geven aan een waterontharder?

Kies voor een goedkope waterontharder van WTR en geniet van kalkvrij water!

Adres: Monierweg 12, 7741KT Coevorden
Telefoonnummer: 0335100041
Stad: Coevorden
Route: Monierweg 12
Postcode: 7741KT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Waterontharder test Kassa, Hoe werkt een waterontharder, Waterontharder installeren, Waterontharder prijs, Waterontharder zelf installeren, Waterontharder Consumentenbond, Waterontharders vergelijken, Waterontharder kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Usa spa's Usa spa's 397 meter USA Spas is sinds 2006 uw leverancier van hoogwaardige kwaliteit spa. Kom eens een ki...
Karwei Karwei 398 meter Een heel fijne bouwmarkt met veel keus, normale prijzen en heel vriendelijk behulpzaa...
LM-Piercings LM-Piercings 435 meter Vorig jaar september een helix laten zetten, sinds maart er last van door mijn eigen ...
Action Action 697 meter Leuk ! Ander assortiment dan in Hoogeveen
Fooddiscounter Fooddiscounter 718 meter Hele leuke winkel met goede prijzen. Aardige personeel.
Jumbo René Kromkamp EDS-Plein Coevorden Jumbo René Kromkamp EDS-Plein Coevorden 761 meter Deze Jumbo heeft een gemiddeld assortiment en is voorzien van veel parkeerplaatsen. D...
Slagerij van Raalte Coevorden Slagerij van Raalte Coevorden 766 meter Geweldige slager en heerlijk vlees. Veel keuze
Langenberg motors Langenberg motors 784 meter In een zoektocht naar mijn eerste motor ben ik uitgekomen bij Langenberg Motors. Ik h...
Kantine & Zo Kantine & Zo 816 meter
Home Made Chocolate Home Made Chocolate 824 meter Truffela gekocht op de kerstmarkt in Valkenburg. Ze waren heerlijk. Veel plezier daar...
Geveke ParkerStore Geveke ParkerStore 846 meter Geveke ParkerStore
Blokker Blokker 862 meter Altijd leuk om even te neuzen in een Blokker. Het viel me op dat de medewerkers geen ...
Bentheimerstraat Coevorden Bentheimerstraat Coevorden 862 meter Detailhandel, horeca, speciaalzaken.
Euro Discount - Euro Business Euro Discount - Euro Business 866 meter Goede informatie gekregen. Zijn vriendelijk.
Ring Foto De Boer Ring Foto De Boer 875 meter Prima geholpen voor het maken van Pasfoto's.
Fleurke Bloemen en Wonen. Fleurke Bloemen en Wonen. 876 meter Boeket van Fleurke viel meteen al uit. Volgende dag mee terug gegaan...één tak met bl...
Slijterij Wijnhandel Sannepaul Benting Slijterij Wijnhandel Sannepaul Benting 879 meter Leuke winkel met veel lokale biertjes. Veel kennis als het het even niet weet.
Recensies
Prima waterontharder voor een goede prijs. Installatie is eenvoudig via de, helaas niet bijgeleverde, handleidingonline. Service is top. Snel antwoord op vragen via de mail.
Na wat te oriënteren met gebrek aan ruimte in de meterkast bij de heren van WTR ontharders terecht gekomen. Direct goed contact met heren die meedenken voor een oplossing. Naast de adequate manier van zaken doen hele eerlijke prijzen. Ze waren een zoutzak vergeten mee te geven en die is netjes een dag later bezorgd. Aanrader!
Nu 2 maanden in gebruik naar volle tevredenheid. Alleen maar lof voor WTR Ontharders. Komen afspraken na, communiceren helder en zeer kundige installatie. In ons geval wat complexer door plaatsing in bijkeuken ipv meterkast. Aanrader!
Heel erg netjes geinstalleerd! Met tevens een duidelijke algehele uitleg hebben wij voor het juiste gekozen. Dit nadat Marnik duidelijk had aangegeven dat wij voor de juiste ontharder hadden gekozen welke ruime capaciteit heeft. Nu uittesten en kunnen wij onze handen wassen met lekker zacht water.
Ja geweldig gedaan, binnen afgesproken tijd, vlot en vriendelijk. Niet gedacht dat het zou passen in onze kleine meterkast. Het doet zeker onze huid goed dat zachte water en mijn vrouw vind dat haar krullen mooier blijven.
Erg tevreden. Afspraken en communicatie zijn top plaatsing was top de prijs is top. En nog belangrijker gewoon geen kalk meer in de waterkoker en op de douchewand en het chroom in de badkamer. Ik ben zeer tevreden. Er wordt goed meegedacht voor de plaatsing en de mogelijkheden.
Sander van WTR ontharders had bij ons de waterontharder geïnstalleerd, zeer tevreden. Erg professioneel en nette installatie. Apparatuur is zeer goede kwaliteit. Top!
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze zeggen. Robbie de monteur werkt zeer netjes en denkt graag met je mee naar de beste oplossing en niet voor hem de makkelijkste oplossing. Van de ontharder beginnen we al resultaten te zien. Minder kalkaanslag en het water smaakt anders.
Mijn eerste ervaring met WTR is dat ze goede service en ondersteuning bieden en er alles aandoen om een tevreden klant te krijgen. Alleen maar lof.
Goede prijs, werkt perfect. Installatie van de ontharder was zeer goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid