facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor goedkoopdrankslijterij.nl

goedkoopdrankslijterij.nl

Info

goedkoopdrankslijterij.nl is de grootste en goedkoopste online slijterij van Nederland. De beste aanbiedingen Sterke Drank, Speciaalbier, Wijn en Energy Drink. Altijd de Laagste vaste Prijs!

Geschiedenis

Op goedkoopdrankslijterij vindt je de laagste prijzen voor alle drank, sterke drank, bier, wijn en frisdranken van Nederland.

Adres:
Telefoonnummer: 0851118820
Stad: Zwanenburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liquore Pisa Liquore Pisa 6 km Liquore Pisa is een heerlijke Italiaanse premiumlikeur gemaakt van amandelen, hazelno...
Recensies
Prima service en mooie le chouffe glazen ontvangen
Super snelle antwoorden en respons. Goede service. Glas kapot tijdens verzending, zonder morren een nieuwe opgestuurd… dezelfde dag nog. Hulde
Doos Alhambra Gran Reserva besteld, een Spaans, wat luxer pilsener, dat moeilijk te krijgen is in Nederland. Bestelling was binnen voor de kerst en veel goedkoper dan bij andere webshops. Goede service: de levertijd werd precies aangegeven bij navraag.
Mijn bestelling werd snel en correct afgeleverd. Ook een vraag in verband met 1 van hun producten werd snel beantwoord.
Misleidende website, niet naar kijken.
Geen service, last ligt bij klant al is dat de fout van deze zaak. Zijn afzetters!
Als oud horecaondernemer heb ik hier vaak besteld, tot wel 13000 euro aan frisdrank. Goedkoop zijn ze zeker, dus scheelt veel in de inkoop. Heb ze ook aangeraden aan andere ondernemers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid