facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goedhart Motoren

Info

Dé grootste motorspeciaalzaak van de Benelux met 11 officiële dealerschappen en alles voor op en rond je motor.

Geschiedenis

Goedhart Motoren is de grootste motor-dealer voor dé motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de Benelux. In een showroom van maar liefst 2.500 vierkante meter in Bodegraven staan nieuwe motoren van vrijwel alle merken en je vindt er ’s lands grootste voorraad motoroccasions. Bij motor-dealer Goedhart Motoren is alles mogelijk en staat service voorop. Van het aanschaffen van een nieuwe motor, tot het voor een langere periode huren van motoren. Daarnaast vind je in de 500 vierkante meter grote megashop van Goedhart Motoren een enorm aanbod motoraccessoires en motorkleding. Motor-dealer Goedhart Motoren heeft een ruime werkplaats, voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen. Zeer goed opgeleide en vooral ook ervaren monteurs, die al jaren bij Goedhart Motoren werken, voeren onderhoud aan je motorfiets vakkundig en snel uit.

JE KOMT NAAR GOEDHART MOTOREN VOOR:
2.500 m2 nieuwe motorfietsen en motoroccasions
Aprilia, Can-Am, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Moto Morini, Piaggio, Suzuki, Triumph en Yamaha
500 m2 motoraccessoires en motorkleding
Motorhuur
Motorfinanciering
Motorreparatie en motorservice

BERRY GOEDHART: MOTORMAN IN HART EN NIEREN
Stap binnen bij motor-dealer Goedhart Motoren en je proeft een aanstekelijk soort enthousiasme. Niet in de laatste plaats bij oprichter en ondernemer Berry Goedhart zelf. Hij begon in de jaren ’80 als fanatiek motorrijder vanuit het schuurtje achter zijn huis in Bodegraven met verkoop van en onderhoud aan motoren. Door zijn messcherpe oog voor alles wat een motorliefhebber wil en zoekt gingen de zaken voor de wind. Op 1 januari 1989 opende Berry dan ook een motorzaak in een pand van 300 vierkante meter aan de Beneluxweg op het bedrijventerrein Broekvelden in Bodegraven.
Berry: “Het begon als een pure hobby en ik had natuurlijk nooit verwacht dat het zo enorm zou groeien als motor-dealer. In 2002 hebben we op de huidige, schitterend bereikbare locatie aan de Europaweg een nieuw groot pand neergezet. Ons team bestaat nu uit circa 20 mensen, van wie bijna de helft al langer dan negen jaar in dienst is.”

“WERKPLAATS IS ONZE TROTS”
De slogan ‘Met het motorhart op de juiste plaats’ omschrijft perfect de sfeer bij motor-dealer Goedhart Motoren. Niet moeilijk doen en vooral zorgen dat motorrijders kunnen rijden en blijven rijden. Dus is onderhoud of reparatie nodig, dan is dat snel geregeld. Dat is de kracht. Berry: “De werkplaats is onze trots. De monteurs, die trouwens zelf ook allemaal motor-enthousiast zijn, hebben alle specifieke opleidingen van de diverse merken gevolgd en zo hoort dat in mijn ogen ook. We zijn motor-dealer van Aprilia, Can-Am, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Piaggio, Suzuki, Triumph en Yamaha. Daarnaast kun je voor werkelijk alles op motorgebied bij ons terecht, van accessoires tot financieringen en van kleding tot verzekeringen.”

Onze taak

Alle motorrijders in Nederland de ultieme service en kwaliteit in alle aspecten van het motorrijden laten ervaren. Dát is onze passie.



"Goedhart Motoren is de grootste motordealer voor de motorrijder en motorliefhebber in Nederland en de Benelux. In een showroom van maar liefst 6.000 vierkante meter in Bodegraven staan nieuwe motoren van vrijwel alle merken en je vindt er ’s lands grootste voorraad motoroccasions. Bij motor-dealer Goedhart Motoren is alles mogelijk en staat service voorop."
Adres: Europaweg 1d , Bodegraven 2411 NE, NL
Telefoonnummer: 0172 650 005
ln.nerotomtrahdeog@ofni
Stad: Bodegraven
Route: Europaweg 1d
Postcode: 2411 NE


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Donderdag: 19:00-21:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: goedhart motoren occasions, vuurwerk goedhart motoren, goedhart motoren openingstijden, motor kopen, goedhart motoren zondag open, goedhart motoren verhuur, goedhart motoren onderhoud, bruggeman motoren
Recensies
Indrukwekkend mooie en grote motorzaak met super veel keuze in nieuwe & gebruikte motoren, premium motorkleding, helmen, accessoires etc. Hier krijg je als echte motorliefhebber met gemak een hele dag om. Naast de vele bekende motormerken zoals Honda, Suzuki, Triumph, Ducati, Kawasaki etc zijn zij ook officieel dealer van CF Moto en uit eigen ervaring kan ik zeggen dat CF Moto veel waar voor je geld doet bieden, fantastisch goed rijd en een premium afwerking hebben. En deze mooie bikes zijn voorzien van de gerenommeerde en sportieve motorblokken van KTM. Deze motorzaak is een absolute aanrader !
Op 16 juni naar Goedhart gegaan voor een proefrit op een Triump 1200 GT met keyless startsysteem. Daar aangekomen bleek dat de vorige rijder de sleutel verloren had tijdens het rijden. Bij het wisselen van testrijder vraagt men de sleutel aan de koppelingshandel te hangen en de vorige rijder had hem er niet afgehaald. Niet echt handig om dat zo aan klanten over te laten. Beter is om ze na elke rit in te nemen en weer uit te geven aan de volgende rijder. Met de sleutel opbergen in de jaszak voorkom je dan verlies. Maar goed, ik kon dus niet rijden en was dus voor niks gekomen. Op een formulier werden alle gegevens opgenomen en er zou met mij contact opgenomen worden voor een nieuwe afspraak voor een proefrit. Helaas is er tot nu toe GEEN contact opgenomen. Zo jammer, want als je je leads zo verprutst verlies je een potentiele klant!! Maar goed, er zijn meer Triumphs dealers in NL en dus gaan we daar maar eens kijken.
Woensdag 05 04 2023 na 3 jaar weer geweest. Na een ongeluk na 3 jaar weer een motor aangeschaft. Omdat ik er al 15 jaar komt , op naar goedhartig en voor 3000 euro spullen aangeschaft. Ook top geholpen en heerlijk om weer terug te zijn. Alleen jammer dat ik de volgende dag de nieuwsbrief kreeg dat met Pasen 10 procent korting krijgt, als ik dat had geweten was ik met passen gegaan. Vond dat wel jammer als vaste klant dat ze dat niet even gezegd hebben.
Vriendelijk en kundig personeel. Grote motorzaak en ruim aanbod om je goed te oriënteren. Het boeken van een proefrit is eenvoudig.
Ik heb altijd een goede ervaring bij Goedhart. Over het algemeen loopt er een flink aantal mensen rond om je te kunnen helpen en ze staan open om je te helpen. Als ze druk zijn zorgen ze er ook voor dat iemand anders je komt helpen. Ze hebben vaak evenementen, dan is het heel druk en gezellig. Ook zonder evenementen kan het op de meeste weekenden flink druk zijn. Aanbod is ruim, ze hebben beneden gebruikte motorfietsen staan van veel merken, Ducati, KTM, Honda, Yamaha, Suzuki, Husqvarna, noem het maar op. Ook nieuwe motorfietsen hebben ze, op de bovenverdieping staat het per merk netjes uitgestald. Ducati heeft een eigen hoek, KTM/Husqvarna staan bij elkaar met de nieuwste modellen voorop, Yamaha, Kawasaki, Triumph, Suzuki en nog een aantal andere merken zijn verdeeld over de de rest van de verdieping. Ze hebben net de indeling veranderd, het is ruimer en netter geworden. Ziet er goed uit. Verder is boven een ruim aanbod aan kleding, bescherming, handschoenen en schoenen. Ook is de Outlet volgende deur een aanrader! Hele goede deals en ruim aanbod! Onderdelen, service en proefritten zijn goed geregeld. De meeste dingen kunnen telefonisch of via contactformulier geregeld worden. Proefritten zijn makkelijk en redelijkerwijs vrijblijvend. Er is een ruim aanbod aan demo modellen waar je op kunt rijden. Volgende keer dat ik een motor koop ga ik zeker overwegen om dat bij Goedhart te doen.
Grote zaak met veel keuze echter verkoopsters kleding afdeling hebben een opmerkzaamheid die redelijk nihil is. We staan een 15-20 min te wachten terwijl de dames met elkaar aan het kletsen zijn en we kunnen geen aandacht krijgen. Niet direct een zaak waar ik vanuit Limburg terug zal komen.
Dit is niet de eerste keer dat ik het meemaak, maar de kale medewerker met bril en tattoages achter de balie bij de onderdelen is erg nonchalanat, chagrijnig en onbehulpzaam. Op iedere vraag geeft hij een bijdehante antwoord. Als je je werk niet leuk vindt, is het misschien beter om iets anders te gaan doen zodat je plaats maakt voor iemand die wel bereid is om mensen te helpen.
Ze zijn enorm geslonken in hun aanbod occasions, de jonge verkoper leek net uit school te komen, dient wat zelf vertrouwen te kweken en er voor te gaan staan. Nu viel die tijdens zijn begroeting al helemaal stil en kon me helaas niet van informatie voorzien toen ik informatie opvroeg van de honda rebel, hij ging wel even googlen, inmiddels elders een aangeschaft. kleding advies aanbod en kennis van personeel is fantastisch daar ligt naar mijn idee jullie kracht en kom ik graag voor naar jullie toe zelfs vanuit wageningen.
Een mooie Honda 350cc gekocht hartstikke blij mee hartstikke goede service ook top
Iets besteld en kon het enkele dagen later afhalen. Zelfs zonder vooraf te betalen. Mooie winkel en vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid