facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goeddoorfood

Goeddoorfood

Info

Positieve en structurele verandering in jouw voedingspatroon en leefstijl. Gezond genieten!



"Ik help je een positieve relatie met eten en met jezelf te ontwikkelen, door bewustwording en mindful eten."
Adres:
Stad: Amsterdam Centrum



op zoek naar gerelateerd: Goed door food, Hormoonproof recepten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Márcia Izzinosa Márcia Izzinosa 2 km Márcia is een voedingsdeskundige waar ik 1,5 jaar geleden bij terecht kwam. Ik wilde ...
Nourish to Flourish Nourish to Flourish 2 km Al meer dan zes jaar heb ik alles geprobeerd. Ik ging aan de anticonceptie voor mijn ...
My Healthy Guide My Healthy Guide 4 km Naomi ontvangt je liefdevol en legt uit wat we gaan doen. Door haar zachtheid, kalmte...
Amsterdam Counselling Amsterdam Counselling 4 km Amsterdam Counselling offers Personal Counselling and Therapy with an experienced and...
Birfit Birfit 6 km advies op maat over voeding, bewegen en ontspanning
Personal training aan huis Personal training aan huis 9 km Schrijven over fitness en voeding is mijn hobby. Daarom vindt je hier helemaal grati...
Recensies
Ik begon het traject bij Nicole om meer balans te vinden in mijn hormoonhuishouding. Maar ik heb nog zoveel meer gekregen! Balans, grip en vertrouwen in mijn lijf en hormonen. Meer energie gedurende de dag. Een stabiel gewicht zonder het gevoel te hebben daar heel hard voor te moeten werken. Maar bovenal meer plezier in het bereiden van gerechten, nieuwe dingen uitproberen, kijken hoe je ergens nog meer groente in kan verwerken. Bedankt Nicole, voor dit mooie traject, je positieve benadering en je fijne manier van sturen!
Na een prettig introductie telefoontje ben ik begonnen bij Nicole. Vanaf de eerste afspraak was het heel vertrouwd, warm en respectvol. Alles kwam aan bod: zorgen, angst, verdriet noem het maar op. Wat dat mij met name heeft gebracht is een gezonder eetpatroon wat goed vol te houden is en het gevoel van rust voor mijn lichaam. Weer vertrouwen in mijzelf, mijn lijf en in het proces waar we in zaten. Als ik van Nicole kwam, voelde ik me sterker om dit aan te kunnen. Heb veel tips gekregen. Iets dat iedereen in zo’n traject denk ik heel goed kan gebruiken. Ik ben Nicole ontzettend dankbaar voor de hulp die ze mij heeft gegeven. Dank je wel!
De begeleiding van Nicole is voor mij een heel proces van bewustwording geworden op, -Wat eet ik -Hoe eet ik -Wanneer eet ik -Waarom eet ik Belangrijk in dit proces is vooral het nemen van tijd om veranderingen te kunnen realiseren en oude emotionele gedachtenpatronen over eten te kunnen doorbreken. Want terugvallen, die kwamen er, maar die waren tegelijkertijd ook weer mijn uitdagingen. In 6 maanden tijd ben ik 10 kg van afgevallen en die tijd nemen is dus ook echt nodig want door het langzame proces kan je juist aan je mindset werken. Samen met Nicole maakte ik dus een prachtige reis, die wat betreft mijn manier van eten, ook een groot deel van mijn levensstijl ten gunste heeft beinvloed. Nicole is een zeer gedreven, enthousiaste en vooral professionele vakvrouw die naast mindfull voedingscoach ook hormoonspecialist is. Wil jij afvallen en een blijvende andere mindset over voeding krijgen..? Dan ben je bij Nicole op de juiste plek!
Door verschillende redenen ben ik aan de slag gegaan met een voedings traject gedurende 3 maanden. Nicole heeft mij heel prettig begeleid, ik kon altijd m’n vragen kwijt via whatsapp en tijdens de consulten voelde ik mij op m’n gemak. Ik voelde mij gehoord en gezien. Ik heb nu een heel goed idee wat ik beter wel en niet kan eten. Nicole heeft mij er bewust van gemaakt welke voeding ik waarom en wanneer eet. Ik voel mij prettiger in m’n lijf, heb een betere huid, heb een regelmatige menstruatie en als prettige bijkomstigheid ben ik afgevallen. Dankjewel Nicole!
Ik viel steeds terug in oude patronen. Hoe meer suiker ik at, hoe meer behoefte ik eraan kreeg. Nu ik het minder doe, merk ik pas de invloed op mijn lijf en gemoedstoestand. Nicole heeft mij geholpen deze routine echt te doorbreken, meer groenten in te passen in mijn maaltijden en regelmatiger te eten. Daarna hebben we de focus verlegd naar afvallen. Ik besef me nu dat ik elk moment opnieuw kan beslissen wat ik wel en niet eet.
Omdat ik heel erg op zoek was naar wat nou goede voeding voor mij, mijn lijf en vooral voor mijn hormoonhuishouding was ben ik op zoek gegaan naar een voedingscoach. Via een masterclass kwam ik uit bij Nicole. Veel van de punten die zij in deze masterclass besprak waren heel herkenbaar voor mij. We zijn aan de slag gegaan met het herstellen van mijn hormoonbalans. De begeleiding die ik hierbij van Nicole ontving was heel erg fijn. Nicole gaat meteen aan de slag met dat wat nodig is, ze luistert heel goed en geeft goede en fijne tips. Ik heb veel geleerd van Nicole over voeding tijdens de verschillende fasen van je cyclus en dankzij de begeleiding die ik kreeg heb ik een gezonder eetpatroon wat beter bij mij past ontwikkeld. En het aller belangrijkste mijn hormoonbalans is weer hersteld. Als je op zoek bent naar een goede en professionele voedingscoach zit je goed bij Nicole!
Nicole geeft persoonlijk advies nooit vanuit het perspectief ‘dit doe je fout’, maar ‘dit kun je zo beter doen’. Onbewust neem ik deze mindset en haar positieve manier van praten over mijzelf en eten over. Ze geeft mij praktische tips om op een zo eenvoudig mogelijke manier zelf bewuste keuzes te kunnen maken. Een gezonde leefstijl is voor mij een nieuwe gewoonte geworden, in tegenstelling tot de diëten die ik eerder gevolgd heb.
Nicole heeft me geleerd dat het niet gaat om het tellen van calorieën maar om voedzaam eten, zodat ik langer verzadigd ben. In mijn werk beweeg ik veel en heb ik gedurende de dag weinig tijd om rustig te eten. Samen met Nicole heb ik gekeken wat ik precies nodig heb om geen honger te hebben en toch af te vallen. Dat is gelukt, want ik ben 10 kilo afgevallen. Nicole haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze geeft me veel inspiratie voor recepten waarmee ik thuis aan de slag kan.
Nicole hielp mij weer gezond te eten en bewegen, en goed voor mezelf te zorgen op basis van waar ik of mijn lijf behoefte aan had. Ik kreeg meer energie, minder emotionele schommelingen, en ik viel af al was dat niet mijn primaire doel. Ook dacht ze mee over hoe ik het voor mijzelf en mijn leven werkbaar kon maken, zodat ik niet uren in de keuken hoef te staan om iets gezonds klaar te maken.
Veel geleerd en bewuster geworden van wat we eten en waar op te letten. Fijne gesprekken en feedback. Door bewuster te gaan eten ben ik een deel van mijn klachten al kwijt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid