facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goed geregeld Makelaardij

Info

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat op een actieve wijze uw huis wil verkopen. Tevens kunnen wij u van een prima financieel advies voorzien. Goed geregeld!

Geschiedenis

Een makelaar en een financieel adviseur onder één dak? Goed geregeld, vinden wij. Want het succesvol aankopen of verkopen van een woning kan nu eenmaal niet zonder een gedegen financieel advies. U krijgt dan ook met ons beiden te maken; André van Ast en Michel Kathmann. Samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening.

Kiezen voor Goed geregeld begint met een goed gesprek. Bij u thuis of bij ons op kantoor. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Bel ons dan, wij garanderen dat we binnen 24 uur bij elkaar aan tafel zitten om kennis te maken. De kosten nemen wij voor onze rekening.

U kent ze wel, die rooskleurige verhalen over snel verkopen, goedkoop aankopen en de meest gunstige financiering. In de praktijk vallen ze vaak tegen. Daarom doen wij het anders. Wij beloven geen gouden bergen en bouwen geen luchtkastelen. Maar we zorgen er voor dat de aankoop, verkoop of financiering van uw woning gewoon goed geregeld wordt. Dat is wel zo prettig!



"Een makelaar en een financieel adviseur onder één dak? Goed geregeld, vinden wij. Want het succesvol aankopen of verkopen van een woning kan nu eenmaal niet zonder een gedegen financieel advies. U krijgt dan ook met ons beiden te maken; André van Ast en Michel Kathmann. Samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening. Ons team wordt aangevuld door Chantal Kramer, officemanager en assistent makelaar.Kiezen voor Goed Geregeld Makelaardij begint met een goed gesprek. Bij u thuis of bij ons op kantoor. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Bel ons dan, wij garanderen dat we binnen 24 uur bij elkaar aan tafel zitten om kennis te maken. De kosten nemen wij voor onze rekening."
Adres: De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel
Telefoonnummer: 0481-471135
Stad: Bemmel
Route: De Houtakker 51
Postcode: 6681 CW



op zoek naar gerelateerd: Funda Bemmel, Goed geregeld, voor iedereen, Funda Bemmel Verkocht, Funda Bemmel Appartement, Makelaar Lingewaard, Makelaar Goes, Makelaar Doornenburg, Klarenbeek Vastgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Merlet Bemmel De Merlet Bemmel 873 meter Appartementengebouw met 9 luxe appartementen en 1 royaal penthouse
Recensies
Goed Geregeld Makelaardij doet haar naam eer aan! Met zijn uitstekende kennis van de markt heeft André ons erg goed geadviseerd bij de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van onze oude woning. Hij is eerlijk en oprecht. Bij vragen konden we altijd terecht, zelfs buiten kantoortijden. Telefonisch heel goed bereikbaar en per app of mail snel antwoord. Een keer extra langskomen was ook geen enkel probleem. Ook Michel en Chantal zijn erg deskundig, klantgericht en altijd bereid te helpen daar waar kan.
Goed Geregeld Makelaardij heeft de naam goed gekozen. Bij de verkoop van ons huis was alles van begin tot eind Goed Geregeld. Al tijdens het kennismakingsgesprek merkten wij persoonlijke betrokkenheid bij André. Prettig in omgang, kennis van de markt, transparant, duidelijke afspraken en korte communicatielijnen. Perfect. Ook Chantal, rechterhand, heeft klantgerichtheid in het DNA zitten. Vragen werden zeer snel en correct beantwoord. Wij zijn erg tevreden met onze keuze voor deze makelaar. André en Chantal, nogmaals bedankt. Toon & Marjan Wenneker
Hele fijne, correcte en persoonlijke aanpak van het hele team van Goed Geregeld Makelaardij. Van begin tot eind zijn mijn vriendin en ik duidelijk op de hoogte gesteld van alle zaken met betrekking tot de koop van de woning. Ook het presentje bij de sleuteloverdracht was zeer attent! Op zoek naar een fijne makelaardij? Goed Geregeld!
André, Chantal en Michel hebben de aankoop, financiering en verkoop van onze vorige en huidige woning fantastisch verzorgt. Hun persoonlijke aanpak, kennis van de markt en onvoorwaardelijke betrokkenheid zijn typerend voor de dienstverlening. Gewoon weg goed geregeld!
Goed Geregeld doet de naam eer aan! Wij hebben tijdens de aankoop van de woning mogen ervaren dat zij meedenken en ook nog eens service gericht zijn. Ook vonden wij het erg prettig gebruik te mogen hebben maken van de aanhangwagen waardoor wij alles snel hebben kunnen verhuizen. Dit waarderen wij enorm!
Wat goed geregeld zo uniek maakt is de betrokkenheid en het oprechte interesse in klanten. Andre en Michel nemen de tijd om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en komen direct in actie als de tijd dringt! Dit menselijke aspect in combinatie met de fantastische aanpak van zowel de aankoop als de verkoop van een woning maken Goed Geregeld uniek!
Andre en Michel Hebben ons super geholpen tijdens onze zoektocht naar een huis. Tijdens ons eerste gesprek werd al duidelijk dat er snel een huis te koop zou komen in een voor ons mooie wijk. Toen dit huis op de markt, zijn we gaan kijken en hebben direct een bod gedaan. Deze werd, tot onze grote vreugde geaccepteerd. Tijdens het gehele koop proces zijn we begeleid door Michel. Zo werd het voor ons makkelijk om alles te regelen. Ook heeft Michel voor ons het financiële plaatje helemaal in orde gemaakt. Zo konden we zonder zorgen alles in orde maken. Kortom, zeer goed geregeld dus! We zijn super blij met de gang van zaken en heel blij met de service!
Erg fijn team met mensen om mee samen te werken. Prettig en praktisch in de communicatie en verstand en kennis van zaken. Ga zo door. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en snelle verkoop van de woning!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Goed geregeld Makelaardij met het openbaar vervoer


Bemmel, Oostervelden 240 meter
33
35
Bemmel, Oostervelden 240 meter
33
Bemmel, Papenstraat 280 meter
300
33
Bemmel, Papenstraat 330 meter
300
33
Bemmel, Dorpsstraat 380 meter
300
35

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid