facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goed Begin

Info

Goed Begin, de verloskundigenpraktijk van de gemeente Renkum

Geschiedenis

Wij zijn een kleinschalige dorpspraktijk en bieden persoonlijke zorg aan zwangeren in Renkum, Heelsum, Doorwerth, Heveadorp, Wolfheze en Oosterbeek.



"Welkom bij verloskundigenpraktijk Goed Begin. Je keuze voor een verloskundige is een volledig vrije keuze. Dit kan betekenen dat je al bij een praktijk zit maar dat er helaas geen klik is, ook dan ben je vrij om over te stappen naar een andere praktijk. Wij bieden verloskundige zorg in Oosterbeek, Renkum, Doorwerth, Heelsum, Wolfheze en Heveadorp. Soms komt het voor dat mensen buiten deze regio ook bij ons terecht komen, dus mensen uit de regio Arnhem, Driel, Heteren, Bennekom en Wageningen zijn welkom. Dus mocht je een keer vrijblijvend kennis willen maken bel of mail gerust voor een afspraak!"
Adres: Europalaan 86E, 6871 BZ Renkum
Telefoonnummer: 06-50281646
Stad: Renkum
Route: Europalaan 86E
Postcode: 6871 BZ



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige nieuw begin, Holistische verloskundige Arnhem, Verloskundige praktijk, Verloskundige Rotterdam, Geboortehuis Ede, Wat doet verloskundige bij controle, Verloskundige Malburgen Arnhem, Geboortehuys
Recensies
Ik kan alleen maar positief spreken over verloskundigenpraktijk Goed Begin. Van week 1 tot week 40 prima begeleid. Vorige week 23-6-23 trotse ouders geworden van een dochtertje. In de week daarna is de verloskundige 2x op huisbezoek geweest om te controleren of alles goed gaat, en te laten weten dat de verloskundigenpraktijk altijd te bereiken is bij vragen! Al met al een super ervaring geweest met verloskundigenpraktijk Goed Begin!!
Goud waard. Heel fijne begeleiding, ook als je veel vragen hebt of het mentaal wat minder gaat. Ik ben erg blij met mijn keuze voor Goed Begin.
Heel blij met de deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Echt een team waarop je kunt terugvallen, vooral op de momenten die even zwaar of onzeker zijn.
Goed Begin; het is en blijft een fijne verloskundigen praktijk! Tijdens onze tweede zwangerschap stonden Sanne, Cora, Lisanne en Angelina weer altijd klaar! De dienstverlening is persoonlijk, professioneel en kundig! Ook tijdens deze thuisbevalling heeft Sanne ons begeleid. Ze is een zeer ervaren verloskundige en we voelden ons erg op ons gemak bij haar! Heel erg bedankt voor de prettige begeleiding tijdens de zwangerschap en thuisbevalling! Ben je op zoek naar een praktijk die luistert naar de wens van jou als gezin, ruimte heeft voor vragen en advies, dan zit je bij Goed Begin goed.
Verloskundige praktijk goed begin is een fijne praktijk. Sanne, Cora en Angelina helpen je overal mee. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Het is echt een aanrader wij zijn er 2x geweest tijdens mijn zwangerschappen. Ik had echt geen andere verloskundige willen hebben.
Cora, Sanne en Angelina hebben ons zeer goed begeleid bij twee zwangerschappen en bevallingen. Warm en persoonlijk, professioneel en ervaren. Ze namen altijd de tijd voor ons, dachten met ons mee en hadden veel nuttige tips.
Super fijne sfeer, goede zorg! We voelden ons gehoord en op onze gemak
Hier kan je goed terecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid