facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goddelijke Massage

Info

Goddelijke Masssage beschikt over 2 masseurs, Liliane Koolen en Iwan Marckmann.

Geschiedenis

Welkom op de site van Goddelijke Massage te Nootdorp. Onze professionele praktijk bestaat inmiddels al langer dan 5 jaar en heeft in de loop der tijd haar diversiteit aan massages kunnen uitbreiden met andere diensten.

Naast de gebruikelijke massages onderscheiden wij ons van andere praktijken door het volgende:

* Liliane is gecertificeerd in het geven van de dōTERRA Aroma Touch behandeling. Deze behandeling heeft tot doel het lichaam meer in balans te brengen en stress te reduceren.
Het gebruik van de juiste essentiële olie van dōTERRA zorgt ervoor dat deze behandeling specifiek op u wordt afgestemd. Hierdoor zal het effect van deze behandeling een ongekend hoog resultaat geven.

* Ten slotte zijn wij nog vakkundiger geworden in het geven van Sportmassages, manipulaties en blessure behandelingen.

* U kunt bij ons ook terecht voor Acupunctuur behandelingen welke worden gegeven door Iwan Marckmann, Master of Science in Acupuncture. Verder bieden wij ook de volgende diensten, Kettlebell, kracht-mobiliteits training, gespecialiseerd op het herstel van oude blessures en houding correctie. Iwan is verder Klinisch Hypno Therapeut, de volgende klachten kunnen onder andere behandeld worden: verslavingen bv roken en eetverslaving, fobieën, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten bv vliegangst, leerproblemen, concentratie en geheugen problemen, stressmanagement en slaapproblemen.

* Wij maken ook op maat gemaakte bedrijfstrainingen zoals persoonlijke effectiviteit, speedlearning, teambuilding, conflict hantering, mindfulness.

De reden waarom wij onze praktijk Goddelijke Massage noemen, komt voort uit het feit, dat wij overtuigd zijn van het ongelimiteerde potentieel in een ieder van ons. Wij dragen er aan bij dat u dit potentieel meer gaat gebruiken met andere woorden Verbluffend, Verfrissend en Verlichtend!

Adres: Kievitsbloem 52, 2631 TB Nootdorp
Telefoonnummer: 06-43 66 56 01
Stad: Nootdorp
Route: Kievitsbloem 52
Postcode: 2631 TB



op zoek naar gerelateerd: Massage Nootdorp Dorpsstraat, Schoonheidsspecialiste Nootdorp dorpsstraat, Massage therapie Nootdorp, Wenkbrauwen Nootdorp, Beautysalon Nootdorp, Ratchaphruek Beauty Salon, Massage Pijnacker, Dravik 1 Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Face & Body by Melanie Total Face & Body by Melanie 1 km Schoonheidsbehandelingen, massages en diëtetiek
Recensies
Zeer omvattende behandeling door een echte specialist. Aan te raden voor mensen met spier en/of skelet klachten. Net dat beetje extra wat je nodig hebt.
Was weer een top behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid