facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoCanada

GoCanada

Info

Op onze GoCanada facebook pagina houden we u op de hoogte over onze laatste nieuwtjes, aanbiedingen en wegbrengcampers!



"Op zoek naar hèt adres voor uw Canada reis? Dan zit u hier goed! Wij, als echte Canada liefhebbers, vertellen u graag meer over dit prachtige en indrukwekkende land!Welke camperverhuurder moet ik hebben? Wanneer en waar zie ik het beste die Grizzlies zonder dat ze op m´n schouder kunnen tikken? Waar is die rustieke camping aan dat meer? Allemaal vragen die wij kunnen beantwoorden! Bel ons of maak een afspraak op ons kantoor in Naarden zodat wij onze Canada liefde met u kunnen delen!"
Adres: Amsterdamsestraatweg 9c, 1411 AW Naarden
Telefoonnummer: 035 - 750 32 25
ln.adanacog@ofni
Stad: Naarden
Route: Amsterdamsestraatweg 9c
Postcode: 1411 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: go canada ervaringen, gocanada vacatures, go canada camper, fly and drive canada camper, go canada on line, gocanada online, go canada 2018, go canada yukon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Khokelo Safaris Khokelo Safaris 2 km Wij hebben 3 weken door Botswana gereisd met 4 personen. Mede dankzij Khokelo Safaris...
Recensies
We hebben de reis van ons leven gehad in Canada, alles was tot in de puntjes top geregeld. Ik zou Go Canada iedereen aanbevelen!
We hebben GoCanada op de vakantiebeurs ontmoet, achteraf telefonisch en per mail grotendeels contact met Jessica gehad, kort onze wensen besproken en vervolgens een perfecte reis tegen een aannemelijke prijs aangeboden gekregen per mail. Afgelopen vrijdag zijn we helaas weer terug gekomen in Nederland van een fantastische reis! Alle praktische zaken waren geregeld: van vliegreis tot hotelovernachting tot het boeken van de camper en de transfers die erbij horen. Ook hebben we routesuggesties ontvangen die een mooie basis vormden voor onze reis. Ik kan GoCanada dan ook zeker aanbevelen! Wij hebben een fantastische en zorgeloze reis gehad.
Met recht dé Canada-specialisten. Zojuist terug gekomen van een schitterende reis door West-Canada waar wij met een truckcamper door een klein stukje van het land zijn gecrost en een geweldige tijd gehad. Roderick en zijn team verzorgen alles tot in de puntjes en weten net even die speciale plekjes voor je te vinden.
Deze September zijn mijn partner en ik samen naar Canada gegaan met GoCanada. naast het feit dat we een geweldige reis hebben gehad en alles hebben gedaan wat we wilde heb ik ook erg genoten van de service en kwaliteiten van GoCanada. het begon allemaal al weken voor de reis met het ontvangen van de Custom App. hier konden we alle informatie van tickets, vouchers en chatinformatie vinden. Deze topreis was niet mogelijk geweest zonder GoCanada.
Sinds 2011 zijn wij meerdere malen met deze Canada specialist naar Canada ,Alaska en Usa geweest. De mensen die er werken zijn met recht een team,denken met je mee en hebben een luisterend oor naar jou ideeën. Een aanrader als je onbezorgd en met een goed gevoel op vakantie wil gaan in het prachtige Canada. Kortom Roderick en zijn team zijn de Ultieme Canada Specialisten!
Wij zijn 2x naar het verkeerde hotel gestuurd, zaten 2x in een vies, oud hotel en de verplichte COVID test voor USA was helemaal niet een vereiste. Wel een visum, dat was ons juist niet verteld door GoCanada. Met onze kritiek is vervolgens niets gedaan, sterker nog dat werd min of meer ontkend! Heel slecht allemaal. Voor ons is het NoCanada!
Mei 2019 hadden wij onze droomreis geboekt bij GoCanada voor mei 2020. Ivm Corona ging deze reis niet door. Wij hebben toen onze reis doorgeboekt naar mei 2021. Ging ook niet door. Daarna september 2021. Ook deze reis, 6 sept, gaat niet door. Nu hebben wij onze reis doorgeboekt naar mei 2022. Roderick en Jessica hebben ons steeds enthousiast geholpen. Steed nieuwe ideeën aangedragen. Wij staan versteld hoe dit team deze rare tijd toch enthousiast en vooral flexibel doormaakt. Niets is te veel. Daardoor denken wij, als volgend jaar doorgaat, dat wij een prachtige reis gaan maken. Ook nu weer hebben zij voor ons uitgezocht wanneer de Insight ferry vaart van Bella Coola naar Port Hardy. Wij konden dat niet vinden, zij wel. Inmiddels is de ferry geboekt. Roderick en Jessica voor ons zijn jullie TOPPERS. Maar ook de rest van het team. Paul en Marcella Cüppers
Zelf via die club op reis geweest. Alles perfect in orde. Voorbereidingen, informatie, aangeboden mogelijkheden. Gewoon Top. Nooit het idee gehad dat ze flink aan je wilden verdienen. Dit is gewoon echt een organisatie die hun klanten het beste wil bieden. Jammer dat Covid dit jaar in de weg zat anders had ik direct weer bij deze club geboekt. Één van de toppers onder de reisorganisatie.
Een mooi reis organisatie met personeel die weten waar ze het over heben. Hebben ons al 4 x door deze Canada specialisten naar laten voorlichten En mijn reizen Canada bij hun laten beginnen En er volgen er zeker meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid