facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goboony

Info

With Goboony everyone can experience the freedom of a motorhome

Geschiedenis

With Goboony everyone can experience the freedom of a motorhome



"Goboony brengt camper huren en camper verhuren samen.Camper eigenaren gebruiken hun camper vaak zelf maar een paar weken per jaar. Wij vinden dat zonde. Er staan namelijk heel veel campers stil terwijl camperen wel steeds populairder wordt. Wij hebben daar een oplossing voor. Campereigenaren kunnen hun camper verhuren via Goboony aan al die mensen die wel eens een camper willen proberen. Zo staat hun camper niet stil en verdienen ze er ook nog aan. Camper huren is dankzij een platform als Goboony ook toegankelijker dan ooit. Ons aanbod is groot en gevarieerd, 40% goedkoper dan bij een verhuurbedrijf en het zou zo maar eens zo kunnen zijn dat je een prachtige camper kunt huren bij mensen die bij jou om de hoek wonen."
Adres: Groenewoudsedijk 41, 3528 BG Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 085 - 401 68 32
Stad: Utrecht
Route: Groenewoudsedijk 41
Postcode: 3528 BG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: goboony belgie, goboony reviews, goboony betrouwbaar, goboony verzekering, goboony camperhotel, goboony kortingscode, goboony ervaringen, camptoo
Recensies
Jammer hoe goboony met verhuurders omgaat en er zelf wel dik aan verdiend. Ik heb een aantal keer mijn camper verhuurd. Nu voor het eerst is 3 weken voor tijd een verhuur geanuleerd huurder betaalde 2650euro voor 3 weken ik heb er voor gekozen op mijn account om hier soepel mee om te gaan dus het kost de huurder 25 procent prima. Nu komt het mooie goboony verdiend 50 euro boekingskosten en 504euro servicekosten op de verhuur. Nu rekenen ze 25 procent over de 2650 euro dan komen ze op 690euro daarna halen hun de 50 euro boekingskosten en 504 euro service kostw Nu woord er zo berekend dat goboony wel de volledige servicekosten van de verhuur opstrijkt en ik word afgedankt met een 192 euro die na hun berekening overblijft. Het gaat mij niet om het geld ik vind het al heel sneu de reden waarom de verhuur is afgezecht familie omstandigheden Maar dat goboony er wel de volle pont aan verdiend of hij nou wel of niet verhuurd is vind ik niet netjes. Zowel niet naar de huurder en ook niet naar de verhuurder. Goboony dat jullie de 50 euro boekingskosten houden prima dit kost jullie ook tijd. Maar het is wel zo netjes als jullie ook over jullie verdiensden bij annuelering de 25 procent annuleringskosten rekenen. Naar mij inzien mogen jullie 50 euro boekingskosten en 0.25x504euro a 126 euro service kosten hieraan verdienen.
Tijdens onze rit naar Oostenrijk merkte dat de versnellingsbak van de kamper kapot was. Hebben de noodnummer van GoBoony gebeld zij hebben ons naar meerdere garage gestuurd die bij hun verzekerings plan hoorde die onze kamper zouden moeten kunnen maken, dit bleek niet het geval te zijn garage bleken alleen de mogelijkheid te hebben om auto’s te kunnen maken. Verder blijkt heb noodnummer niet meer dan een lijn waar je even kan klagen over je problemen. Wordt niet naar je geluisterd en proberen niet je problemen op te lossen. Zouden €100 per dag vergoeding krijgen om een kleine auto te huren waar we 5 man en al spullen in moesten proppen. We zijn helaas geen clowns show dus dat gaat ons niet lukken. Verder moest dit ook allemaal zelf geregeld worden. Ik vraag me waarom een noodnummer als dit bestaat als het nergens goed voor is. Daar in tegen hebben we ook de eigenaar van de kamer gesproken deze was zeer hulpzaam en stond wel paraat om ons te helpen. Als ik minder sterren kon geven had ik dit gedaan. Zeer slechte ervaring gehad.
Wij hebben een heerlijk lang weekend gehad met een campertje, gehuurd via Goboony! Het zoeken en boeken ging heel makkelijk, evenals het contact met de zeer vriendelijke verhuurders van Camper Achterhoek. De uitgebreide verzekering was een fijn idee, ook al gingen wij natuurlijk netjes met de camper en de inventaris om. Wij zullen nog wel vaker via Goboony gaan huren!
Wij hebben een camper gehuurd bij Fredy Fran01. Mijn ervaring met deze camperverhuurder was helaas verre van bevredigend. Ten eerste werden we niet correct geïnformeerd over het eigen risico van de verzekering. Daarnaast werd ons pas bij het ophalen van de camper verteld dat er extra kosten van 0.20 per kilometer in rekening gebracht zouden worden als we meer dan 2000 kilometer zouden rijden. Verder hebben we tijdens onze reis helaas wat schade opgelopen aan de camper. Het gebrek aan communicatie was echter verbijsterend, aangezien onze buren eerder dan wijzelf op de hoogte waren van de schade. We moesten zelf het initiatief nemen om na drie weken contact op te nemen om de details te bespreken. Het advies van zowel de garage van de verhuurder als onze eigen taxateur was om de schade te repareren. Maar de verhuurder stond erop om een nieuwe bumper te plaatsen, waardoor we onze borg van 1000€ kwijt zijn geraakt. Bovendien hebben we ontdekt dat er onterecht 100 kilometer extra in rekening is gebracht. We hebben foto’s voorgelegd als bewijs, maar we voelen ons alsnog niet eerlijk behandeld. Al met al, door gebrek aan transparantie en een onredelijke houding, kan ik deze verhuurder helaas niet aanbevelen. Deze ervaring heeft onze vakantie onnodig stressvol en teleurstellend gemaakt.
Helaas geen goede ervaringen met Goboony. Wij hebben onze camper meerdere malen verhuurd via Goboony. Een samenvatting van onze ervaringen: - slecht bereikbaar, wilden Goboony met spoed bereiken maar pas een paar dagen later reactie. - Goboony ontvangt relatief veel en als verhuurder zie je hier weinig van terug. €20,- per dag voor de dagverzekering. Als je als huurder dan ook nog je borg wil afkopen ben je zo nog bijna €20,- per dag daarvoor kwijt. En dan rekent Goboony ook nog servicekosten. Al met al ben je als huurder heel veel geld kwijt voor het huren van een camper. - Let goed op de voorwaarden voor de dagverzekering. Bij pech slepen ze alleen de camper weg en is de service maar heel beperkt!
Fantastische camperreis gehad via Goboony! Het boeken en contact met de camper eigenaar verliep super eenvoudig. Leuk om een camper te huren van een andere eigenaar die je goed uit kan leggen hoe de camper werkt.
Wij zijn in Engeland vlak voor Folkestone op de M20 gestrand. De zgn. Alarmcentrale had enorme wachttijden en kon bijna niets uitrichten. Na 3 uur op de vluchtstrook werden wij door een berger naar een wegrestaurant/tankstation gebracht. Overnachting, taxis en reparatie hebben wij uiteindelijk zelf geregeld. De afhandeling met de verzekering via Goboony heeft 5 weken geduurd en is uiteindelijk ook door ons zelf geregeld. Bovendien zijn niet alle kosten zijn vergoed. Daarover was met Goboony geen gesprek mogelijk. Kortom: Goboony werkt niet in noodgevallen en slecht in verzekeringszaken. Dus voor ons: NOOIT MEER GOBOONY
Voor de eerste keer via Goboony een camper gehuurd. Platform is gemakkelijk bij zoeken van een camper en volop keuze. Een dag voor vertrek melde de verhuurder dat zijn camper door overmacht defect was. Goboony heeft geholpen met vinden van een alternatief en ook de administratieve handelingen werden snel opgelost. Via het platform nam Carin van Sanders Verhuur in Hapert/Reusel zéér snel met ons contact op en regelden op korte termijn dat wij alsnog een zeer fijne luxe camper, welke van alle gemakken is voorzien, op pad konden gaan. We hebben 2 heerlijke vakantie weken gehad. Dus huren via Goboony, zeker doen en Carin bedankt en mogelijk tot een volgende keer !
Eenvoudig camper verhuren. Gelukkig nu ook via Goboony de verzekering geregeld, dat is een enorm pluspunt. Printen en document invullen is wat omslachtig, dat kan beter volledig en uitsluitend digitaal worden.
Fantastisch. We hebben een heerlijke vakantie gehad. De bemiddeling van Goboony is duidelijk en werkt goed. Wij hadden direct een goede klik met de verhuurders. De camperuitrusting was boven verwachting. Ik zou zo weer op reis gaan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Goboony.

Utrecht reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Groenewoudsedijk 41 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Goboony adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Goboony. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Goboony delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid