facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoalieWorks

Info

GoalieWorks geeft goede keeperstraining aan elke keeper die daar interesse in heeft, ongeacht zijn of haar niveau en onafhankelijk waar hij of zij lid is.

Geschiedenis

GoalieWorks stelt zich tot doel goede keeperstraining aan te bieden voor elke jeugdkeeper die daar interesse in heeft, ongeacht zijn of haar niveau en onafhankelijk van de hockeyclub waar hij of zij zelf speelt.

Wij richten ons niet alleen op toptalent, maar juist ook op alle keepers die niet in een selectieteam zitten en die toch goed opgeleid willen worden als keeper. Dit kan op één van onze keepersscholen in de regio Rotterdam, Den Haag en (vanaf 2013) Utrecht.

Adres: Rijksstraatweg 171, 2988 BD Ridderkerk
Telefoonnummer: 06-40523931
Stad: Ridderkerk
Route: Rijksstraatweg 171
Postcode: 2988 BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nederlandse Systema Associatie Nederlandse Systema Associatie 12 km Systema, of "het systeem", is een russische vecht- en zelfverdedingskunst die door en...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid