facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Go with the Flow Hondenschool

Go with the Flow Hondenschool

Info

Trainen bij Go with the Flow Hondenschool betekend: fun, actief, samen met je hond, creatief, een goede band met je hond opbouwen en vooral plezier......!

Geschiedenis

Trainen bij Go with the Flow Hondenschool betekend: fun, actief, samen met je hond, creatief, een goede band met je hond opbouwen en vooral plezier......héél véél plezier!

Go with the Flow bestaat sinds 1 september 2009 en is groeiende, voorheen vooral bekend als het Dogfrisbeeteam van Zuid-Oost Drenthe, maar langzamerhand breiden het uit naar een complete Hondenschool waar elke eigenaar met zijn of haar hond welkom is.
Jong en oud, klein en groot, rashond of mix: of je nu een Chihuahua, Labrador, Stafford(achtige), Ierse Wolfshond of een niet te herleiden kruising hebt, alle honden in alle soorten en maten zijn meer dan welkom bij Go with the Flow Hondenschool.

Er wordt op een positieve wijze gewerkt aan een goede en sterke band tussen baas en hond.

Op dit moment kan je je inschrijven voor een tweetal hondensporten: Dogfrisbee en Hoopers. Op korte termijn komen daar ook andere leuke (gehoorzaamheids)cursussen en workshops bij. Hierover later meer.

Kennismaken? De sfeer proeven? Testen of jouw hond Dogfrisbee of Hoopers leuk vind? Neem gerust contact met ons op voor een gratis proefles!

Adres: Langewijk 5, 7916 TL Elim, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 06-10722395
Stad: Elim
Route: Langewijk 5
Postcode: 7916 TL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalveld Sc Elim Voetbalveld Sc Elim 2 km Fijne club met een top kantine en top volk!
Recensies
Hier samen met de pup van mijn schoonouders de puppycursus gevolgd. Er staan twee begeleidsters Rina en Melanie op een groep van 8 honden met baasjes, wat er voor zorgt dat alle pups de nodige aandacht krijgen. Oefeningen worden duidelijk uitgelegd en je wordt goed bijgestuurd. Vooral de laatste les is een feestje
Goede trainers die veel aandacht hebben voor begeleider en hond. Geven duidelijke handvatten. Voordeel van 2 trainers in de groep! Wij komen graag weer voor een volgende cursus.
Als je wilt worden toegesproken als een kleuter moet je zeker voor deze hondenschool kiezen
Leuke instructices die aangepast op jou en je hond les geven. Met mijn draak had ik met frisbee nooit zover gekomen zonder hun hulp. Zijn gedrag is dankzij hun bijgestuurd naar geweldig teamwork
Hele fijne hondenschool waar je les op maat krijgt
Gezellige hondenschool met kleine groepjes. Veel aandacht en leuk trainen, niks moet alles mag!
Zeer kundig en goede service en adviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid