facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GNA Koerier VOF

Info

GNA Koerier bestaat uit een team van professionals dat vastbesloten is de hoogste normen in logistiek en transportdiensten aan te bieden.



"Dat we ons persoonlijk verantwoordelijk voelen voor uw vracht, komt voort uit onze geschiedenis. GNA Koeriers is in 2011 opgericht door Genadi en Gatsik Karapetof. Het bedrijf begon als koeriersbedrijf, maar klanten vroegen snel om meer. Kleine busjes werden grote bussen, kleine vrachtauto’s maakten plaats voor grote vrachtauto’s. Onze groeiende organisatie gaat nu ook diensten aanbieden in Duitsland en de Benelux.Met ons gevarieerde wagenpark kunnen we invulling geven aan veel uiteenlopende transportvragen."
Adres: Indieplantsoen 9, 5421 LZ Gemert
Telefoonnummer: 0492773712
Stad: Gemert
Route: Indieplantsoen 9
Postcode: 5421 LZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Niet bepaald de meest betrouwbare partner om er je breekbare spullen aan toe te vertrouwen.
Pakketten worden niet bezorgd of te laat. Verbreken verbinding wanneer je belt. Rijden gevaarlijk hard en bellen vaak achter het stuur.
We hebben al enige tijd een GNA-koerier busje wat door de woonwijk scheurt. Vol gas over drempels, bezig op telefoon, uitwijken over de stoep/gras. Dit is reeds gemeld bij PostNL en recentelijk ook GNA per mail en daarin gevraagd voor bevestiging. Na geen gehoor gebeld om de melding te maken maar hier werd zeer onverwacht en onverschillig op gereageerd. De indruk is in ieder geval duidelijk dat daar niks mee wordt gedaan. Spijtig. Nu is het wachten op schade of erger nog, letsel.
Slechte service, rijden voor post.nl en leveren niks af terwijl je thuis ben en het brievenbuspost is en dan krijg je een niet thuis bericht. Ga je ze bellen en dan word er gezocht dat ze weten waar het pakje is...ja ik ook..Dat was gauw naar een ophaalpunt gebracht.
Een uitstekende werkgever
Goede service
Vertaald door Google Loon en ziekengeld betaalt hij niet. Origineel Nie wypłaca wynagrodzenia i chorobowego.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid