facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GLS Netherlands

Adres: Gyroscoopweg 14 , Amsterdam 1042 AB, NL
Telefoonnummer: 020 587 1144
Stad: Amsterdam
Route: Gyroscoopweg 14
Postcode: 1042 AB



op zoek naar gerelateerd: gls nederland contact, gls pakketshop, gls contact, gls avondlevering, gls bezorgtijden, gls track en trace, gls info, levertijd gls duitsland nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Runner Runner 4 km
Biertaxi Amsterdam Biertaxi Amsterdam 5 km Binnen 30 min top gasten.
Copycentre Copycentre 6 km Copycenter.nl de online en offline copyshop
Recensies
Een aantal van de bezorgers van GLS zijn te lui om hun werk goed te doen. En opgegeven bezorg tijd klopt voor geen meter. Hun personeel wordt zeker betaald per pakket aanbieding, dus 2x aanbieden =2x betaald krijgen. Hele dag thuis maar toch een verfrommeld papiertje vinden met "niet thuis", dat kost mij weer een dag. Bagger bedrijf.
Ik vraag me gewoon af hoe een bezorger geen brievenbus en geen bel ziet en het ook niet probeert om bij de buren af te leveren waar hij overigens ook geen bel en brievenbus ziet en denkt dat hij bij de voordeur staat. Vervolgens moet ik een ''niet thuis'' brief uit mn gesloten achterhek vissen en is het onmogelijk voor de bezorger om terug te komen op dezelfde dag. Het enige pluspunt van deze hele interactie is dat ik snel met klantenservice kon schakelen voor een nieuwe leverdatum, ookal moest ik ook voor dit telefoontje ook nog een euro betalen. Heel jammer van deze ervaring, en zou dit bedrijf niet aanbevelen.
Afleveringsdatum 5x gewijzigd. Zou eerst vorige week Dinsdag komen toen Woensdag/Donderdag & Vrijdag. Het is inmiddels maandag en mijn pakket zou er tussen 12:30 & 15:30 zijn.. Het is inmiddels 15:30 en nogsteeds niks te bekennen. Voortaan als ik zie dat er met GLS geleverd wordt laat ik mijn bestelling maar zitten. Dit slaat nergens op.
Pakket niet ontvangen op de site staat dat het pakketje al meer dan een week door hun is ontvangen, daarna geen updates. GLS is telefonisch onbereikbaar. Stuur nooit iets met GLS!
Dapen ploeg, kreeg een bericht dat er niemand thuis was, echter was ik gewoon thuis. Bezorgers zijn te lui om uit te stappen en het pakket te leveren. Geen goede zaak.
Eerst 1 euro betalen, en daarna te horen krijgen dat de klantenservice gesloten is. Wat een k*t bedrijf. Zal nooit zaken met jullie doen.
€1 telefoonkosten betalen om mijn eigen pakket op te sporen die niet bij ons is bezorgd...
Geen communicatie over wanneer iets geleverd wordt. Geen chauffeur gezien, terwijl er altijd iemand thuis was. Geen “niet thuis” bericht. Geen communicatie over opnieuw leveren. Zonder communicatie pakket retour gestuurd. Wanneer je ze belt krijg je sjagerijnige dame aan de lijn die opmerkt: Retour afzender! Helaas, niks aan te doen. Telefonisch contact met hun kost je ook nog € 1,00. Dat is nog eens een goed verdien model. Je werk niet uitvoeren maar er wel voor betaald krijgen en dan bij ook nog eens geld verdienen aan telefoonkosten. JAMMER DAT JE NIET 0 STERREN KAN GEVEN!
Wat een slecht bedrijf. Ik maak een afspraak dat ze een pakket komen bezorgen voor 14:30: neem vrij van werk, wacht de hele dag thuis en kan de hond niet uitlaten. Geen communicatie, niets! Na een telefoontje van mijn kant: "oh, het pakket is niet meegenomen van het depot." Ik heb nog nooit zo'n slechte bezorgdienst meegemaakt. Even voor de duidelijkheid: het grootste deel van jullie werk zou om correcte communicatie moeten gaan.
Jammer dat ze niet op zaterdag bezorgen, had iets voor mijn wasmachine besteld... dinsdag was dat het zou vrijdag bezorgd worden. Maar nu vrijdag is het er nog niet, kan ik mijn was weer weg brengen helaas... jammer, Nu moet ik wachten tot maandag, het artikel had ik al een keer besteld bij dezelfde winkel. Toen ging het via postnl en ik had het de volgende dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid