facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glowgolf

Glowgolf
Adres: Oosteinderweg 247 , Aalsmeer 1432 AT, NL
Telefoonnummer: 0297 361 223
Stad: Aalsmeer
Route: Oosteinderweg 247
Postcode: 1432 AT


Openingstijden

Maandag: 12:00-19:00
Dinsdag: 12:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 12:00-19:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: glowgolf de kuip, glowgolf dordrecht, glowgolf eindhoven, glowgolf scheveningen, glowgolf zwolle, glowgolf capelle, glowgolf amsterdam, glowgolf kerkrade
Recensies
Glow golfen was leuk maar geen hele speciale banen. Veel van hetzelfde en vrij kort maar we waren dan ook met 3 volwassenen. Voor kinderen zou dit super zijn
Met het gezin wezen glowgolfen. Hele leuke ervaring gehad! Was wel wat druk op de banen , dus misschien volgende keer minder mensen per tijdslot o.i.d.? Fijne medewerkers, duidelijke uitleg en ook nog goed geholpen met de air hockey die even mis ging. Zeker een aanrader voor een familie uitje, vriendenuitje of bijvoorbeeld kinderfeestje!
Leuk met een grote club kids geweest. Gezellig en de kinderen vonden het fantastisch. Goede parkeergelegenheid
Leuke indoor midgetgolf baan. De banen zijn wel wat simpel en hebben weinig obstakels dus met wat oudere kinderen ben je er wel zo door heen.
Leuke holes, maar je bent er vrij snel doorheen. Ten opzichte van gewoon midgetgolf is het duurder en korter. Maar wel extra licht- en geluidseffecten.
Wij hebben met een grote groep glowgolf en eten a la carte en kindermenu gereserveerd. We werden totaal niet welkom geheten, geinformeerd over de werkwijze of overige communicatie. Dat moesten we allemaal zelf vragen. Het eten bleek alleen maar te bestaan uit snacks die ook nog eens slecht bereid waren. Het glow golf was niet erg afwisselend. De prijs voor het golfen vind ik erg hoog vooral voor kinderen.
Leuk voor jong en oud. Enige nadeel als je brildragend bent is dat deze snel beslaat.
Heel leuke glowgolfbaan maar sommige banen werken niet helemaal, Maar ik vindt het wel mooi gedaan hoe ze het in 1 thema hebben gezet. Als je met vrienden/familie iets wilt doen dan is dit wel perfect. Het glow effect is wel mooi. Ik vond het heel leuk om te doen.
Met mijn beide kleinkinderen was ik hier op zondag 24 april. Van tevoren had ik gereserveerd. Gelukkig maar, want het was heel druk. Mijn ervaring is dat de spelers veel te snel na elkaar mochten beginnen. Voor ons waren 2 groepjes van 4 personen die de boel behoorlijk ophielden. Ook was er veel verschil in moeilijkheid. Op de ene baan 9 kon je in 1 slag klaar zijn, maar bijvoorbeeld op baan 11 waar het balletje omhoog en weer omlaag ging duurde het eindeloos. Ik stel voor dat men als regel een maximum van 7 slagen hanteert zoals bij gewoon golf om de doorstroming te bevorderen. Ondanks deze opmerkingen hebben we er erg van genoten.
Laatst met vrienden van ons gedaan die een kortingsbon hadden. Leuk om te doen, keer wat anders dan gewoon midgetgolf. Grappig dat bij één onderdeel je bal omhoog gaat met een muziekje maar duurt beetje lang en vertraagt de boel. Aan de andere kant waarschijnlijk ook nodig aangezien je binnen no-time aan het einde van het spel bent en je ook niet nog een keer kan omdat je bal wordt 'ingeslikt' bij de laatste hole. Voor €8 p.p. best prijzig als je maar 1 ronde kan doen. Had liever gezien dat je hiermee voor een bepaalde tijd kan glowgolfen bijv zoals met bowlen wordt gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid