facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glowgolf Houten

Glowgolf Houten

Info

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema onderwaterwereld. Je speelt minigolf in een waanzinnig decor.

Adres: Meidoornkade 25, 3992AG Houten
Telefoonnummer: 0306360777
Stad: Houten
Route: Meidoornkade 25
Postcode: 3992AG



op zoek naar gerelateerd: Midgetgolf Nieuwegein, Glowgolf Maarssen, Glowgolf Woerden, Glow Golf Utrecht, GlowGolf arrangement Houten, GlowGolf Utrecht centrum, GlowGolf Amersfoort, GlowGolf Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwegeinse Golfclub Nieuwegeinse Golfclub 1 km Ook in de winter genieten van de ruimte en rust die een golfbaan biedt.
The Mondial Golf The Mondial Golf 1 km Mooie uitdagende baan
Recensies
Super leuk uitje. Je kleding gaat mooi oplichten en de muurschilderingen zijn echt prachtig. Soms moet je even een baan wachten op je voorganger maar wij vonden het leuk voor een uitje op zondag middag.
Leuke plek om te midgetgolven. Enige wat jammer is, is dat de airhockey in de gang kapot is. Dit is binnen bekent, maar deze is niet van hun. Ze leggen er ook geen briefje op. Hierdoor ben je wel je geld kwijt.
Was echt super leuk maar de clown was veel te eng al maanden nachtmerries o en er lag een eng blaadje van Poppy playtime in de zaal omg. Was echt leuk wel
Super leuk om met een grote groep te doen. Prima eten
Samen met mijn vriendin wezen glow golven in Houten. Een leuke setting met leuke kleurtjes en 18 banen. Als je met zijn tweetjes bent ben je er wel echt heel snel doorheen, dus dat is wel handig om te weten. Kosten waren €17,90. Wel de moeite waard.
Het was een leuke ervaring hiervoor nog nooit wezen glowgolfen! Er is een leuk thema bij het golfen en ook erg leuk aangelegd. Mooie decoratie en soms lastige banen maar dat maakt het dan ook wel weer grappig in de lach schieten omdat het na de zoveelste poging weer niet lukt. Het was begin van de avond druk, waardoor we ergens bij de 6e baan begonnen. Maar dat neemt niks weg van de ervaring. Het enige puntje waardoor ik een ster minder geef is dat je vaak goed moest uitkijken dat je niet op de baan viel. Het is een donkere vloer en daardoor zie je de oneffenheden niet. Pas goed op waar je loopt dus!
Toen wij gingen was er helemaal niemand met de hittegolf. Goed gegolfd. Half uurtje bezig geweest. Enorm warm binnen, geen airco. Dat was wel jammer. We gingen kapot. Verder gewoon leuk uitje.
Jammer dat er geen rekening gehouden wordt met mindervaliden,eerst een trapje omhoog en dan weer omlaag, voordat je bij de ingang kwam. Ook de zaal is niet berekend op mensen met rollators of rolstoelen, best jammer want het zag allemaal heel fantastisch uit Misschien toch kijken voor aanpassingen zodat ook mindervaliden er aan mee kunnen doen?
Gezellig en leuke golven in t donker. Let wel op, de golf banen kunnen heuvels hebben dus let op waar je stapt, hiervoor wordt je ook voor gewaarschuwd. Echt iets leuks om binnenhuis te doen.
Leuk om een potje te glowgolfen daar! De 3d bril maakt het helemaal af. De banen hadden wel iets langer gemogen, maar al met al ben je er zomaar een uurtje zoet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid