facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glowgolf & Escape Mission Capelle/Rotterdam

Glowgolf & Escape Mission Capelle/Rotterdam

Info

Glow in the dark minigolf, fun voor jong en oud



"Get ready to experience miniature golf like never before! Glo Mini Golf is a state of the art, indoor, glow in the dark mini golf course. Our facility features hundreds of black lights that illuminate our course in a kaleidoscope of electric colors. Travel the world with our 27 ‘World Wonder’ themed holes. Go from the Great Pyramids of Egypt to the Running of the Bulls in Spain to Niagara Falls in New York all lit up by colorful glow in the dark paint. Make the experience even more fun with our 3D glasses, which make you feel like you are in the actual location. In addition, we offer Virtual Reality, Arcade Games, Xbox Gaming, and two incredible Escape Rooms"
Adres: Rhijnspoor 277, 2901 LB Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010-2261246
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Rhijnspoor 277
Postcode: 2901 LB



op zoek naar gerelateerd: GlowGolf Capelle, Escape room Capelle aan den IJssel Groupon, rhijnspoor 277 capelle a/d ijssel, Escape room Rotterdam, GlowGolf Rotterdam, GlowGolf Zoetermeer, Glowgolf Schiedam, Escape Mission Eindhoven
Recensies
Zo veel pret! De lift was buiten dienst toen ik onlangs ging en dit was een klein ongemak omdat ik mijn 10 maanden oude tweeling in een kinderwagen had. Het personeel bood echter aan om ons de trap af te helpen. Geweldige binnenactiviteit om de hitte te verslaan. Voor de sfeer en activiteit is $ 16 voor 27 holes glow in the dark minigolf zeker de moeite waard!
Wat een leuke plek om minigolf te spelen! Onze groep van 7 hield van de cursus! Beveel ten zeerste aan om wat lichtere, fellere kleuren te dragen als je tijdens het spelen wilt gloeien als een glowstick ;-
Deze plek is zo cool! Ik dacht dat het meer gericht zou zijn op jongere kinderen.. maar nee, het is cool voor alle leeftijden.
Het is een leuk idee voor een date. Ik raad aan om hoe eerder te gaan, hoe beter ik op zaterdag om 19.00 uur aankwam, het was nog niet vol maar moest wachten tot 19.30 uur om te kunnen golfen, wat ik niet erg vond, maar het was wel vol tegen de tijd dat het was voor mijn date en ik draai om te spelen, waarvan de meerderheid wat grote feesten zijn. De ruimte / locatie en servicedesk zijn klein, maar het is nog steeds leuk om in de speelhal te spelen en te golfen. We waren niet in staat om de speelhal te doen omdat ze volgeboekt waren, maar het is oké dat dit de volgende keer op onze bucketlist staat. Personeel was erg aardig, behulpzaam en professioneel, zelfs tijdens de spits.
Een GEWELDIGE nieuwe ervaring. Mijn nicht had hier een geweldig 20e verjaardagsfeest. Zorg ervoor dat u zich registreert voor de escape room zodra u daar aankomt als u van plan bent dit te doen. Het wachten erop duurde lang. Ik zou teruggaan.
Deze plaats was erg cool. De medewerkers waren aardig, meegaand en erg geduldig, gezien de gekte rond de toonbank. De escape room was naar mijn mening niet geweldig, daarom heb ik een ster weggenomen. De VR was echt cool en alle games werkten. Te vaak ben ik in een familiecentrum geweest waar te veel spellen kapot zijn. Voor een kleine indoorgolfbaan was het uitdagend maar leuk. Het wordt echt gesteund achter grote groepen, maar dat is te verwachten.
Dus ik geef de minigolfervaring 5 sterren. Zo geweldig en leuk. We hebben ook de Area 51 Escape room gedaan. Mijn familie en ik zijn ENORME buitenaardse en UFO-fans, dus we waren enthousiast. Het was leuk, maar je krijgt maar 10 minuten. De kamer is klein. Als het langer was en de kamer groter was of er een extra kamer was, zou het geweldig zijn!
Het concept is gaaf. Er zijn 27 holes. De gaten zijn verkrampt om dicht bij elkaar te komen. Er is nauwelijks zitgelegenheid. Ik herinner me slechts 2 kleine bankjes op de baan. Badkamers waren walgelijk! Nooit terug komen! Ga naar een outdoor midgetgolf. Het is veel beter!
Dit is een goede date-plek om te beginnen of te eindigen. Je kunt eten halen in de buurt en de avond hier afsluiten. Houd er rekening mee dat er mogelijk ook gezinnen zullen zijn die van de avond genieten. Het lijkt erop dat ze beter werk kunnen leveren op het gebied van personeel, maar zo is het leven na covid. We zitten hier allemaal samen in, dus heb geduld met hen in deze tijden waarin de wereld zich aanpast. Je zult het zeker naar je zin hebben. En bel van tevoren als u vragen heeft of hulp nodig heeft. Dit etablissement zal populair zijn in de zomer, dus plan dienovereenkomstig.
Mijn prinses viert haar verjaardag hoor een zeer goede ervaring en zeer vriendelijk personeel. . voor alle leeftijden is deze plek ook het beste voor zomeractiviteiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid