facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GlowGolf Aalsmeer

GlowGolf Aalsmeer

Info

GlowGolf Aalsmeer

Geschiedenis

GlowGolf® Aalsmeer is de eerste 15 holes blacklight midgetgolfbaan van heel Nederland! De banen en de hele omgeving zijn "glow" uitgevoerd. U slaat in groepjes van max. 5 spelers af in de glow in onze Mining-wereld; Daarna begeef je je tussen de mijnkarretjes, om de laatste holes af te slaan met een zo laag mogelijke score. Het dragen van witte kleding verhoogt de feestvreugde!

U kunt uw geconcentreerde GlowGolf spel combineren met een drankje in onze Cave en een enerverend spel Airhockey. Nog energie over? Combineer uw bezoek met een uurtje JumpXL Aalsmeer. Zie voor meer informatie http://www.aalsmeer.lol/

Adres: Oosteinderweg 247c, 1432 AT Aalsmeer
Telefoonnummer: + 31 (0)297 36 1223
Stad: Aalsmeer
Route: Oosteinderweg 247c
Postcode: 1432 AT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:00
Dinsdag: 12:00 - 19:00
Woensdag: 12:00 - 19:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Midgetgolf Hoofddorp, Midgetgolf Amstelveen, GlowGolf Amsterdam, Midgetgolf Aalsmeer, Midgetgolf Uithoorn, GlowGolf België, Glowgolf Deventer, GlowGolf qr code
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LOL Aalsmeer LOL Aalsmeer 96 meter Gratis parkeren, altijd fijn. Wel altijd van tevoren op de website of telefonisch res...
Buurthuis Hornmeer Buurthuis Hornmeer 3 km Vriendelijke mensrm op leeftijd, maar zeer behulpzaam
Recensies
Met het gezin wezen glowgolfen. Hele leuke ervaring gehad! Was wel wat druk op de banen , dus misschien volgende keer minder mensen per tijdslot o.i.d.? Fijne medewerkers, duidelijke uitleg en ook nog goed geholpen met de air hockey die even mis ging. Zeker een aanrader voor een familie uitje, vriendenuitje of bijvoorbeeld kinderfeestje!
Leuke holes, maar je bent er vrij snel doorheen. Ten opzichte van gewoon midgetgolf is het duurder en korter. Maar wel extra licht- en geluidseffecten.
Leuk voor jong en oud. Enige nadeel als je brildragend bent is dat deze snel beslaat.
Leuk met een grote club kids geweest. Gezellig en de kinderen vonden het fantastisch. Goede parkeergelegenheid
Leuke indoor midgetgolf baan. De banen zijn wel wat simpel en hebben weinig obstakels dus met wat oudere kinderen ben je er wel zo door heen.
Erg rustig. Aanrader als je rustig wilt golfen
Leuk effect en mooie banen!
Leuke baan! Maar medewerkers zijn echt heel bot tegen klanten. Belachelijk
Wij hebben met een grote groep glowgolf en eten a la carte en kindermenu gereserveerd. We werden totaal niet welkom geheten, geinformeerd over de werkwijze of overige communicatie. Dat moesten we allemaal zelf vragen. Het eten bleek alleen maar te bestaan uit snacks die ook nog eens slecht bereid waren. Het glow golf was niet erg afwisselend. De prijs voor het golfen vind ik erg hoog vooral voor kinderen.
Mooi voor een partijtje. En ook heel leuk dat het natuurlijk glow in the dark is. In hetzelfde gebouw zit ook een binnenspeeltuin, trampolinepark en restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid