facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glow Cars Hillegom

Info

Glow Cars is hèt autobedrijf voor particulieren en bedrijven in Hillegom, dat een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod in gebruikte klasse occasions aanbiedt. Al onze auto’s staan ook op de website.

Adres: Meerlaan 108, 2181bv Hillegom
Telefoonnummer: +31252514671
Stad: Hillegom
Route: Meerlaan 108
Postcode: 2181bv


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Hillegom Opgelicht, Glory Cars Hillegom review, Garage Hillegom, Glory Cars review, USA Cars Hillegom, Feretti Cars, Mercedes hillegom, Volkswagen hillegom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Detcars Detcars 33 meter Gewoon eerlijk en oprecht. Dit soort kleine bedrijfjes met kennis van zaken hebben de...
Janson Automotive Janson Automotive 2 km Janson Automotive is al meer dan 50 jaar een betrouwbare partner op automotive gebied...
Van Mossel Peugeot Van Mossel Peugeot 2 km Geen verstand van auto's sturen je op pad met een kapotte versnellingsbak 30 km verd...
Recensies
Hier mijn aller eerste auto gekocht en als koning behandeld, Vader en zoon hebben mij hier geholpen met een prachtige Seat Leon 2010, Ook voor technische mankementen hebben ze mij direct geholpen zonder enig probleem, klanten service een dikke 10 en altijd gezellig!! Ik wil hier niet meer weg! 5 goude sterren meer dan verdient!!
Begin april een Opel Corsa gekocht. Ik heb een eerlijke verkoper getroffen die mij een uitstekende service had gegeven. Ik ben erg tevreden dat ik het voertuig een dag na het verkoop kon ophalen rondom zijn woonplaats, dit was een kortere rit voor mij. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan familie, vrienden en natuurlijk alle review lezers!!!
Ik ben vriendelijk, goed en snel geholpen toen ik een auto wilde kopen. Alle occasions zagen er netjes uit: ik kon zien dat de eigenaars van dit autobedrijf daar zorgvuldig mee omgaan! Ook de auto die ik gekocht heb is schoon, netjes, fris en met een nieuwe APK afgeleverd. Ik ben heel blij met mijn aankoop: dit bedrijf is dan ook zeker een aanrader!
Mijn man heeft bij deze dealer een VW Golf gekocht. Een aanrader. Veel mooie auto's in showroom voor aantrekkelijke prijzen !!!
Mijn eerste auto hier gekocht ongeveer twee maanden terug, ontzettend goed geholpen. Heel anders dan andere autodealers waar ik ben geweest! Ontzettend vriendelijke meneer en nog steeds heel blij met mijn auto! Zeker een aanrader om hier heen te gaan als je een goede aankoop wilt doen.
Begin september een Toyota Aygo gekocht en ik ben super tevreden! De eigenaar is vriendelijk en helpt je goed. Ook voor vragen naderhand is hij bereikbaar. Zo bleek, na een terugroepactie en 'controle' bij de Toyota dealer, dat de accu kapot was. Ik ben langs geweest bij Glow Cars en met de accu is niets aan de hand. Topservice en fijn dat Glow Cars naderhand ook nog goede service levert. Kortom: wij zijn erg tevreden en raden zeker aan om hier uw auto te kopen!
In december 2019 heb ik hier mijn auto gekocht, 2 maanden later bleken er allemaal mankementen uit de APK te komen de auto was wel goedgekeurd . Na een paar boze reviews en misverstanden had ik een afspraak gemaakt met de dealer. Uiteindelijk hebben we besloten de auto bij een kennis van de dealer te laten controleren en te laten repareren. Een paar dagen later bracht ik de auto en 2 dagen later kon ik m al ophalen. Van te voren hadden we afgesproken dat we allebei de helft zouden betalen. Dit is ook netjes verlopen. Ik raad dus aan om gewoon langs te gaan als je een leuke auto online ziet, maar om wel een aankoopkeuring te laten doen en dan bedoel ik niet alleen bij Glowcars maar bij elke aankoop van een tweedehandse auto zonder garantie . Verder was het een hele aardige eigenaar en nette zaak.
2 maanden terug een toyota aygo gekocht ben er super tevreden ermee.
Met tevredenheid een Ford Focus gekocht bij dit bedrijf. Prima geholpen door vriendelijk personeel. Auto functioneert naar behoren en een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Glow Cars Hillegom met het openbaar vervoer


Hillegom, Meerlaan 220 meter
50
57
Hillegom, Meerlaan 220 meter
50
57
Hillegom, van Limburg Stirumlaan 260 meter
50
Hillegom, van Limburg Stirumlaan 320 meter
50
Hillegom, Oranje Nassauplein 470 meter
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid