facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gloriehuis Bolsward

Gloriehuis Bolsward

Info

Een gemeente die verschil wil maken

Geschiedenis

Gloriehuis Bolsward bestaat uit een groep mensen die het verlangen heeft om God beter te leren kennen en om elkaar op te bouwen in het geloofsleven. Wij willen graag lijken op ons grote voorbeeld Jezus Christus en vinden het belangrijk dat de Heilige Geest tot zijn doel komt in ons leven en in de samenkomsten.

Het verlangen van Jezus was dat het Koninkrijk van God zichtbaar werd in en door de levens van zijn volgelingen. Daar willen we ook gehoor aan geven en zijn actief bezig om daar handen en voeten aan te geven.
Dit doen we niet alleen tijdens de zondagse samenkomst, maar ook in de M12 groepen, het jongerenhuis, het open huis, via de mannengroep of andere spontane ontmoetingen die plaatsvinden in het dagelijks leven.

Wij vinden het ook leuk om af en toe iets totaal anders te doen. Gemeente zijn is in onze ogen niet alleen maar het luisteren naar een preek maar ook samen dingen doen hoort bij het zijn van een gemeente. Daarom komen wij ook regelmatig op een ontspannen manier bij elkaar, eten we met elkaar of trekken er in de zomermaanden op uit. In het fotoalbum kom je diverse voorbeelden van deze activiteiten tegen.

“Deze gemeente is anders”, “er is geen zondag gelijk”, “ik voel me direct thuis bij jullie” zijn kreten die we regelmatig horen van mensen die als gast bij ons langs komen. Natuurlijk vinden we dat fijn om te horen en daarin zien we ook een stuk meerwaarde van Gloriehuis Bolsward.

We nodigen je daarom ook van harte uit om een keer langs te komen als je in de buurt bent. Als je op zoek bent naar een plaats waar je kunt groeien en ontwikkelen, misschien is Gloriehuis Bolsward dan een goede optie voor jou. Je bent in ieder geval van harte welkom.



"Gloriehuis Bolsward bestaat uit een groep mensen die het verlangen heeft om God beter te leren kennen en om elkaar op te bouwen in het geloofsleven. Wij willen graag lijken op ons grote voorbeeld Jezus Christus en vinden het belangrijk dat de Heilige Geest tot zijn doel komt in ons leven en in de samenkomsten."
Adres: Harlingerstraat 47, 8701WR Bolsward (gemeente)
Stad: Bolsward
Route: Harlingerstraat 47
Postcode: 8701WR



op zoek naar gerelateerd: Greet van der Werf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Schakeltje 't Schakeltje 655 meter 't Schakeltje was de jongerengroep ná het Vormsel van de St. Franciscuskerk in Bolswa...
Zalige Titus Brandsmaparochie Zalige Titus Brandsmaparochie 655 meter Hele gastvrije parochie, na afloop genoten van een lekker bakje koffie.
Maria van Sevenwouden Maria van Sevenwouden 655 meter Hele gastvrije parochie, na afloop genoten van een lekker bakje koffie.
Locatie St. Franciscus Bolsward Locatie St. Franciscus Bolsward 655 meter Goed koor ook, en de solo van de dirigent terwijl haar vader ook herdacht werd.
Gasthuiskerk Bolsward Gasthuiskerk Bolsward 735 meter Mooie moderne kerk en warm ontvangst.
Martinikerk (Bolsward) Martinikerk (Bolsward) 933 meter Fantastische locatie, heel erg bijzonder! Super fijne samenwerking gehad. Zeker weten...
Fisk Jongerenwerk Fisk Jongerenwerk 1 km Fisk Jongerenwerk is als team actief in Bolsward en omgeving. Onderdeel van Christeli...
Het Keerpunt Bolsward Het Keerpunt Bolsward 1 km Een hartelijke en warme gemeente met goed kinder- en tienerwerk
Recensies
Een kerk die levend is , waar een oog is wat God doet in je leven. Wat er gebeurt in de wereld ook profetie is er. Zelf heb ik vele genezingen mee gemaakt. Respect voor de 1'5 meter. Een luisterend oor voor iedereen. Kom langs en beleef. Zondag 10.15 uur
Geweldige gemeente waar op zondag van 10.30 je heerlijk God kunt aanbidden en jezelf kan zijn. Prachtig gebouw midden in Bolsward.
Heerlijke plek om te zijn!
Geweldige plaats om te zijn
Huis van God, geweldige mensen. Heerlijke plek om deel van uit te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid