facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Globos

Globos

Info

Certified Balloon Artist | Qualatex | Bedrukken | Ballonnen | Lint | Rouwlint | Snoep | Feestartikelen | Decoratie | Tips | Ideeen | Inspiratie | Evenement

Geschiedenis

Globos B.V. is een echt familiebedrijf welke diverse kwaliteit online webshops beheert en exploiteert in een aantal specifieke branches, gespecialiseerd in Ballonnen, Feestartikelen en het bedrukken van Linten en Ballonnen. Door overzichtelijke, duidelijke, gebruiksvriendelijke applicaties, onderscheiden wij ons van de rest. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed. We leveren voornamelijk aan aanstaande Bruidsparen, Weddingplanners, Reclamebureau's, Evenementenbureau's, Uitvaartondernemingen, Bloemisten e.d.

Ons ijzersterk netwerk van ballondecorateurs maakt Globos de ideale partner voor het bezorgen van (helium)ballonnen en ballondecoraties door heel Nederland.

Daarnaast legt Globos B.V. zich toe op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van websites en webapplicaties voor derden. Hiervoor hebben wij een uniek concept ontwikkeld om te investeren in mensen met ideeën en hen een kans te geven om deze uit te voeren. Heeft u een idee, neemt u gerust contact met ons op.



"Globos bezorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week, helium ballonnen en ballondecoraties door heel Nederland bij u thuis of op locatie.Tevens verkoop van helium ballonnen voor iedere gelegenheid vanuit onze showroom in Spijkenisse."
Adres: Repelvoorde 14, 3204 EE Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 75 11 54
ln.sobolg@ofni
Stad: Spijkenisse
Route: Repelvoorde 14
Postcode: 3204 EE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: globos balloons, helium ballonnen, globos ballonnen, ballonnen groothandel, ballonnen fabrieken en groothandel, trouwboog ballonnen, ballon globos, grote ballon gevuld met kleine ballonnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bord Cadeau Bord Cadeau 450 meter
PartyKoning PartyKoning 1 km Wat een fijn bedrijf, wij hadden voor gisteren 23-04 het prinsessen springkussen gehu...
Feestartikelenmetkorting.nl / The Party Bear Feestartikelenmetkorting.nl / The Party Bear 2 km Topper deze dame heeft ons zo goed geholpen! Wij zijn haar dankbaar voor de moeite di...
Joni's verhuur & avontuur Joni's verhuur & avontuur 2 km Slechte service en niet klantvriendelijk. Voor elk klein dingetje rekenen ze er koste...
SterSupport SterSupport 2 km SterSupport kan u van dienst zijn als u op zoek bent naar support op secretarieel of ...
Recensies
Top service!! Heel fijn. Ik heb op zaterdag een lint besteld om zelf om bloemen te doen voor bij een crematie. de donderdag er na Ik werd keurig op de hoogte gehouden van het proces, en ze hadden ook nog een mail gestuurd naar me, om iets te controleren van mijn bestelling. Echt top. Want het moest goed zijn. Globos heeft mijn bestelling optijd verstuurd. Helaas, post.nl maakt er een potje van. Ik snap dat het druk is vanwege Sinterklaas e.d. Maar gewoon na 3 dagen nog niet aangemeld in de post.nl app. Terwijl Globos het al lang heeft aangemeld. Het lint is voor een crematie. Ik heb nu nog 1 dag speling. Wat fantastisch is dat Globos/Marcel enorm met me mee denkt en ze het nog een keertje met de brievenbuspost versturen, want ik heb het morgen nodig! Hartelijk dank Marcel? Globos, voor het goede contact en de fijne service!
Zeer goede ervaring mee gehad, een genderreveal Ballon gekocht, eerst gemaild voor informatie, Marcel was zeer behulpzaam na meerdere mailwisselingen en snelle reacties van zijn kant uitgekozen wat we wilden resultaat was prachtig. Dichte envelop afgegeven bij hun op locatie, na 10 minuten kreeg ik de envelop dicht terug plus een heel prachtige ballon. wij waren zeer tevreden over de resultaat en de service dikke 5STERREN wij komen hier vaker langs. Bedankt! Ojah het is een JONGEN!!!!
Op de website staat geopend, dus we rijden daarheen. Grote hond die achter de glazen deur staat te blaffen. Briefje op de deur, altijd bereikbaar met een telefoonnummer. Helaas op dat moment dus niet. Teleurgesteld weer naar huis gereden.
Zeer goede service geleverd! De gender reveal ballon met kleine ballonnen erin was lek en liep langzaam leeg wat weleens kan gebeuren met een ballon, de inhoud was hierdoor niet zichtbaar. Na het opnemen van contact kon er direct een nieuwe ballon gehaald worden. Het verrassingseffect was erg leuk met deze ballon!
Ballonnen besteld voor gender reveal party. Was een grote ballon gevuld met DE kleur van het geslacht. Snelle en goede service! Goede kwaliteit. Erg tevreden!
Zeer tevreden met revealballon. Leuke en grote ballon gevuld met kleine heliumballonnetjes in de kleur van het geslacht die door de hele woonkamer vlogen. Aanrader!
Super gaaf, zoveel keus, heel vriendelijk geholpen en ook advies nee denk gedachtes gekregen over wat ik wilde.
Hieronder staat het al.
Leuke ballon kopen
Vertaald door Google Levert de beloofde levering niet binnen dagen Geen goederen op de dag van de begrafenis geen lus... Zeer teleurgesteld. bestellen tot 15:00 uur De aanbieder kan zich deze belofte besparen. De levering is nog steeds te laat. Origineel Erfüllt nicht die Versprochene Lieferung binnen Tagen Am Tag der Beerdigung keine Ware keine Schleife... Schwer enttäuscht. order bis 15:00 Dieses Versprechen kann sich der Anbieter sparen. Die Lieferung erfolgt trotzdem zu spät.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid