facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Globen Personeel

Globen Personeel

Info

Globen Personeel vindt en verbind vakkrachten en professionals binnen de groen- en infrabranche. Vind jouw uitdaging bij Globen!

Geschiedenis

Globen Personeel is een jonge professionele onderneming, met haar hoofdkantoor gevestigd in Apeldoorn. Globen voorziet bedrijven door heel Nederland van vakspecialisten in de Groen en GWW ( Grond-, Weg-, en Waterbouw) sector.
Binnen deze sectoren is Globen de absolute specialist in het werven en selecteren van vakkrachten, zowel op flexibele als op vaste basis .

Door middel van uitzenden, detacheren, werving & selectie heeft Globen voor iedere opdrachtgever een passende oplossing.
Globen weet wat er binnen de twee sectoren speelt, en is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.
Globen onderscheidt zich door het hanteren van korte lijnen, een goed werving- en selectiebeleid en biedt haar medewerkers een veilige en uitdagende werkplek.
Wie Globen kent, kent haar mensen. Dat betekent dat Globen behalve personeel kan uitzenden, bedrijven kan adviseren omtrent personeel- en HR-oplossingen.



"Globen verbindt vakspecialisten aan uitdagende projecten in de groen- en infrasector. Bekijk onze vacatures om jouw nieuwe uitdaging te vinden of neem contact op voor versterking op jouw project."
Adres:
Telefoonnummer: 055 5346055
Stad: Apeldoorn


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook globen, Globen salaris, Uitzendbureau infrastructuur, Uitzendbureau groenvoorziening
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prevas Werving & Selectie Prevas Werving & Selectie 2 km Een van de betere uitzendbureaus. Wel zelf de uren bijhouden
Eminent Groep B.V. Eminent Groep B.V. 3 km Prima bemiddeling gehad en goede contacten met diverse medewerkers, langskomen op het...
Maveo personeel Maveo personeel 3 km Hele fijne begeleiding bij mijn sollicitatie. Regelmatig contact over mijn motivatie ...
JS Bouw JS Bouw 3 km JS bouw is een top bedrijf, dat mensen leuke stages bied, het team bestaat uit hele l...
Bouwboard Bouwboard 4 km Adviesbureau
Recensies
Werk nu een jaar voor globen , doe mijn werk naar volle tevredenheid van beiden kanten. Wat ik wel jammer vind is het respect voor een heel jaar werken voor globen.Ik was niet in de gelegenheid mijn kerstpakket op te halen omdat ze het op dezelfde dag organiseerden als de inlener waar ik voor werk, Vd Haar Wekerom, maar niet de moeite namen om het dan toch maar persoonlijk af te geven. Die waardering kreeg ik gelukkig wel van Vd Haar. Respect daarvoor! Vind het toch een gemiste kans van globen. Niet voor dat pakketje, maar wel voor de waardering! Wens iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Groeten Jan
Een deskundig bedrijf om o.a. je hovenierswerk door te laten uitvoeren. Mensen weten waar ze mee bezig zijn en het resultaat is daar ook naar. Zeker aan te bevelen! Door hun duidelijke communicatie is het goed afspraken maken met Globen.
Positief bedrijf. Snel reageren als je vragen stelt. Prima bedrijf om business mee te doen.
Fijn bedrijf met kennis van de markt die weet waar de klant naar op zoek is.
zou fraai zijn als ik antwoord krijg op 2 mailtjes
Professioneel bedrijf, veel expertise.
Geweldig complex super schilderwerk
Snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid