facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Global Automotive

Global Automotive

Info

Voor iedereen is de juiste auto ergens in Europa te vinden. Onze specialiteit is het vinden van uw droomauto!

Geschiedenis

Voor iedereen is de juiste auto ergens in Europa te vinden. Onze specialiteit is het vinden van uw droomauto!

Adres: Veilingweg 18, 1695GC Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-54321396
Stad: Blokker
Route: Veilingweg 18
Postcode: 1695GC



op zoek naar gerelateerd: Global Automotive Investments Holding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rustenburg Autotechniek Rustenburg Autotechniek 21 meter Ik kom al jaren bij rustenburg voor onderhoud en reparaties aan mijn Prive en bedrijf...
Automobielbedrijf Hiemstra Automobielbedrijf Hiemstra 431 meter Auto opgehaald achter Rdam, sta je met pech langs de weg. Deze dichtsbijzijnde garage...
Recensies
Geweldig geholpen door Nick, rijd nu twee weken in m'n Ford Fiësta ST-line en bevalt erg goed. Nick was flexibel in de afspraken maken en alles kon snel geregeld worden. Zo tevreden dat mijn vriendin en ouders in de toekomst ook Nick zullen benaderen bij de aanschaf van een andere auto.
Vorig jaar bij Nick mijn RS6 aangekocht. Auto was precies zoals omschreven zonder geheimen en verassingen. Wij hadden na de aankoop nog een aantal afspraken staan voor de afhandeling. Deze worden zorgvuldig nagekomen, vragen worden heel snel en correct beantwoord. Dit is een persoon die met passie auto's verkoopt en doet dat in mijn ogen op een open en eerlijke manier. Absolute aanrader Nick heeft er in mijn persoon een klant bij en kom graag terug.
Zeer goede ervaringen , goede service, goede communicatie, en uiteraard supermooie auto's! We zijn zeer tevreden!
In juni een witte Suzuki Swift Sport aangeschaft. Superfijn om zaken te doen met Nick, hij is een eerlijke verkoper die doet wat die belooft en ook de nazorg is perfect!
Prachtige en hoog kwaliteit bolides. Aanrader voor de aanschaf van een tweedehands auto. Volgende keer bel ik weer!
Afgelopen week mijn 2017 Abarth Comp. opgehaald bij Damian. Hij is van begin tot eind open en transparant geweest over de auto. Alle benodigde documentatie was beschikbaar en alle gestelde vragen konden netjes beantwoord worden. Damian heeft een aanstekelijke passie die je bij zijn assortiment mag verwachten. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw een auto kopen!
Golf 7 GTD gekocht bij Damian, nog steeds een wereldaankoop! Zou er zo weer een auto kopen. Super transparant en meedenkend met de klant!
Heb bij Global auto een prachtige Bmw gekocht! Eerlijke prijs en hij rijdt geweldig. Ben erg blij met mijn nieuwe aankoop! Kreeg zelfs nog 50euro terug voor te tanken. Aanrader!
Clio rs gekocht bij Global. Leuk geholpen door Nick en ook nadat de auto achteraf een klein probleempje had. Zeer netjes opgelost zonder moeilijk doen. Zou hier zo weer een auto kopen. Zeker een aanrader.
Heb hier een auto gekocht. 2 keer een proefrit gemaakt en alles is bespreekbaar met Nick. Erg prettig geholpen. Afspraken zíjn goed te maken en worden nagekomen. Als ik straks weer een nieuwe auto moet weet ik waar ik als eerste ga kijken !! Nick bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid