facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GLDK Advocaten

GLDK Advocaten

Info

Arbeidsrecht, Mediation, (echt)scheidingsrecht en familierecht, Letselschades, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, Ondernemingsrecht en incasso, Faillissementsrecht en schuldsanering, Strafrecht, Uitkeringsrecht, etc.

Geschiedenis

Bijna 40 jaar ervaring in de advocatuur vindt u terug bij GLDK advocaten; met recht een gerenommeerd kantoor in Geldrop, Helmond, Eindhoven en omstreken. Vijf ervaren advocaten met ieder hun specialisme, zorgen voor gedegen rechtshulp. Als het voor uw zaak nodig is, hebben onze advocaten onderling overleg zodat de aanwezige kennis optimaal kan worden gebundeld.

U kunt bij ons vertrouwen op jarenlange juridische praktijkervaring in de regio Eindhoven - Geldrop - Helmond. En omdat wij maar al te goed weten dat een conflict vaak een grote emotionele impact heeft, besteedt uw advocaat veel aandacht aan het persoonlijk contact. Wij zijn oprecht betrokken. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor juridische dienstverlening. Voor een gratis juridisch spreekuur kunt u twee keer in de week terecht op ons kantoor in Geldrop (geen afspraak nodig). Ook bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van een gratis spreekuur online. We staan u graag terzijde met een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering om voor u het beste resultaat te behalen.



"Bijna 40 jaar ervaring in de advocatuur vindt u terug bij GLDK advocaten en scheidingsmediation. Met recht een gerenommeerd kantoor in Geldrop, Helmond, Eindhoven en omstreken. Ervaren advocaten met ieder hun specialisme, zorgen voor gedegen rechtshulp. Als het voor uw zaak nodig is, hebben onze advocaten onderling overleg zodat de aanwezige kennis optimaal kan worden gebundeld. Wij zijn oprecht betrokken. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor juridische dienstverlening. We staan u graag terzijde met een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering om voor u het beste resultaat te behalen."
Adres: Dommeldalseweg 4, 5660AB Geldrop
Telefoonnummer: 040-2852746
Stad: Geldrop
Route: Dommeldalseweg 4
Postcode: 5660AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Mediator Geldrop, Advocaat Helmond gratis spreekuur
Recensies
Mediation nazorg is letter nul. Ondanks dat er in een artikel staat dat je terug kan komen als er geschillen zijn ontstaan waar we beide niet uitkomen word hier negatief op geantwoord en vriendelijk verzocht geen contact meer op te nemen. Dat ik aan geef dat ik op een normale manier er voor wil betalen blijft het de zelfde negatieve reactie. Ik raad hun wel aan als je vrouw bent, als man raad ik hun direct af. Update: nazorg blijft 0. Wij als on ervaren vragen hulp hoe men het bedoelt in de tekst van het convenant. Krijgen gewoon geen uitleg meer... Betaald en doei is het gevoel.
Bijgestaan door Sietske Wagter. Heel erg op 1 lijn gezeten tijdens het hele proces, en Sietske handelde met het oog hoe het het beste voor iedere partij zou zijn. Uiteindelijk alles weten te regelen in een relatief kort tijdsbestek. Erg dankbaar voor de goede hulp en juridische blik die Sietske had op de situatie, met altijd het beste voor, voor m'n dochter!
Tamara is uitermate actief, correct en zeer behulpzaam. Ze was altijd beschikbaar voor vragen en reageerde hierop snel met duidelijke antwoorden. Ik kreeg het gevoel dat er iemand was die achter me stond en mij kon behoeden voor een misser omdat ik als “leek” niet bekend was met de betreffende materie. De verschillende opties zijn helder en eenduidig door haar uitgelegd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en heb het contact altijd als klantvriendelijk en professioneel ervaren. Dankzij haar is een uitstekend resultaat behaald en heb ik met een gerust hart een besluit kunnen nemen. Mijn hartelijke dank voor je deskundig advies en je betrouwbare hulp. Je bent topadvocaat die zeker ook oog heeft voor de nazorg van de mens. Mocht ik weer juridisch advies nodig hebben zal ik je wederom benaderen.
GLDK Advokaten Geldrop, een lichtpuntje in een trieste periode. Zeer professioneel, objectief en met het belang van de kinderen voorop. Bedankt voor een snelle afwikkeling.
Zou fijn zijn als er beter naar je geluisterd word, en fijn als er wat meer medeleven zou zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid