facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glasservice Huizinga

Info

Glasservice huizinga

24/7 bereikbaar voor calamiteiten Glasschade



"Glasservice Huizinga is een ambitieus, ervaren en kundig bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Als wij iets beloven, dan komen wij deze belofte na. Onze ervaren glasspecialisten staan voor u klaar. Of het nu een wc-raampje of een complete glazen pui betreft. Zowel particulieren als bedrijven helpen wij graagErvaring en vakkennisWaarschijnlijk is glas voor u glas, slechts iets om doorheen te kijken of de kou buiten te houden. Er is echter een grote diversiteit aan mogelijkheden.Glasservice Huizinga staat voor24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaarSnel en geen voorrijkostenVoor particulier en bedrijfProfessioneel, erkend en servicegerichtErvaren en kundige professionals"
Adres: Gangboord 41, 9206 BJ Drachten
Telefoonnummer: 0512-202108
Stad: Drachten
Route: Gangboord 41
Postcode: 9206 BJ



op zoek naar gerelateerd: HR++ glas Drachten, Van rhenen Glas
Recensies
Ik ben direct gebeld en de volgende dag zijn de ramen ingemeten en word elke keer op de hoogte gehouden via de mail , ik ben zeer tevreden en 5 weken na bezocht te zijn en opdracht worden de ramen geleverd.
Top bedrijf hebben mij binnen een uur geholpen !!!!
Super service!! Vandaag bellen is binnen paar uur geregeld!! Super snel en leuk personeel!!
De meneer met kenteken V-516-.. vertoont ontzettend asociaal rijgedrag. Door dergelijk negatief gedrag te vertonen schaadt je in mijn optiek de reputatie van je bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid