facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glashandel Wybenga B.V.

Glashandel Wybenga B.V.

Info

Glashandel Wybenga is gespecialiseerd in glas voor kunst- en museumdoeleinden. Wij leveren een omvangrijk assortiment 2 mm glas.

Geschiedenis

Glashandel Wybenga is een specialistische glasleverancier voor museum, galerie, lijstenmaker en fotograaf. Het bedrijf bestaat al sinds 1989 en wordt geleid door Roland en Sebastiaan Douma, broers met lange ervaring op glasgebied.

Met bijna 25 jaar vakkennis - een solide onderneming met grote voorraden – bent u gewaarborgd van kwaliteit, service en snelle levering!

Wij richten ons voornamelijk op de business-to-business markt in de Benelux. Bent u als particulier geïnteresseerd in onze glasproducten dan verwijzen wij u graag door naar onze Facebookpagina Perfect White Artglas. Kijk op: https://www.facebook.com/PerfectWhiteArtglas.



"Wybenga is dé glashandel voor hoogwaardige glasproducten op maat. Wij bedienen musea, galerieën, lijstenmakers en de interieur-, meubel- en jachtbouw.Met een breed scala aan productiemachines kunnen we zowel complexe als unieke glas- en spiegelbewerkingen realiseren. We beschikken onder andere over cnc-gestuurde machines, digitale printers en modellen snijtafels.Glashandel Wybenga kan excelleren in snelle bewerkingen van kleine en grote productiebatches. Bovendien kunnen wij met ons eigen wagenpark alle producten snel leveren en bezorgen in de gehele Benelux."
Adres: De Vang 3, 8801 RB Franeker
Telefoonnummer: 0512331644
Stad: Franeker
Route: De Vang 3
Postcode: 8801 RB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steinfort Glas BV Steinfort Glas BV 339 meter Mooi bedrijf, bijna alles is mogelijk op gebied van glas
Kunststofvloeren Nederland Kunststofvloeren Nederland 691 meter Een gemiste kans als u dit bedrijf ons niet om een offerte heeft gevraagd voor uw gi...
Ferdinand Vos Metaalindustrie Ferdinand Vos Metaalindustrie 817 meter Produceert postkasten en bel/spreekpanelen van eersteklas materialen.
Noord-Nederlandse Schrootverwerking B.V. Noord-Nederlandse Schrootverwerking B.V. 3 km diike 10 + kom er al jaren om kleine beetjes weg te brengen, belangrijke dingen zijn:...
ItOF - Industrieterrein Oost Franeker ItOF - Industrieterrein Oost Franeker 3 km Vreselijk opgelicht door dit bedrijf. Veel geld als aanbetaling betaald, in goed vert...
Recensies
Wij zijn specialist in het leveren van 2 mm glas voor de lijstenmaker, galerie en museums. Onder de naarm Perfect White leveren we extra helder en ontspiegeld glas.
Vertaald door Google 5 sterren super ok mensen 5 sterren Origineel 5 stars persoane super ok 5 stars
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid