facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glashandel Wolf Nunspeet

Info

Glashandel / Glaszetbedrijf Wolf

Geschiedenis

Glashandel Wolf is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezig houdt met het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Het bedrijf telt momenteel drie medewerkers die de werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in nieuwbouw, maar ook renovatie behoort tot onze werkzaamheden.
Als u het op prijs stelt komen we langs om te adviseren, te meten en het totale glasproject tot een goed einde te begeleiden.
Wij hebben een 24-uurs service, wat betekent dat we dag en nacht klaar staan om zowel particulier als het bedrijfsleven in noodgevallen bij te staan.

Vanwege onze grote en uitgebreide voorraad kunnen wij u, zo goed als altijd, van dienst zijn.

Glashandel Wolf heeft contacten met topfabrikanten op het gebied van glas. Het isolatieglas betrekken wij van Spliet & de Waal BV uit Lopik.

In onze showroom kunt u alles komen bekijken. Van spiegels tot figuurglas, van glas in lood tot hardglazen deuren. En van sky-lite dakbedekking voor serres tot en met isolatieglas met roeden: Het is er en wij voorzien het van vakkundig advies. 40 soorten figuurglas zijn uit voorraad leverbaar.

Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom. U bent van harte welkom!


OPENINGSTIJDEN:


Ma t/m Vr 08.00-17.00 uur

Za & Zo GESLOTEN

Adres: Edisonweg 11, 8071 RC Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-261171
Stad: Nunspeet
Route: Edisonweg 11
Postcode: 8071 RC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EG-Glas Glaszettersbedrijf EG-Glas Glaszettersbedrijf 2 km Vaste spiegelwand vervangen. Beleefde, vriendelijke mensen hebben kwaliteitswerk gele...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid