facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glashandel Devri

Info

Glashandel Devri is een bedrijf dat zich, jarenlang, bezig houdt met het leveren en monteren van alles op vlakglasgebied. Voor bedrijven EN particulieren.

Geschiedenis

DEVRI
Al ruim 30 jaar een begrip!
Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt en denken altijd in oplossingen.
Wij leveren en monteren alle soorten glas voor iedere gewenste toepassing en hebben, door ons jarenlange ervaring en parate kennis, te alle tijde een passende oplossing voor de vraagstukken van onze klanten.
Wij streven naar een heldere vertrouwensrelatie met al onze klanten, welke gebaseerd is op begrip van elkaars behoeften. Kwaliteit en service staan daarbij centraal en staan daarom ook hoog in het vaandel.

Producten

Enkelglas
Draadglas
Gelaagd veiligheidsglas
Geluidswerend glas
Brandwerend glas
Monumentaal glas
Spiegels
Beloopbaar glas
Isolatieglas
Voorzetramen
Glas in lood
Kunststof
Ventilatie
Zandstralen
Beglazingsartikelen

Adres: Nieuwe Hemweg 52 , Amsterdam 1013 CX, NL
Telefoonnummer: 020 688 1490
ln.salgirved@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwe Hemweg 52
Postcode: 1013 CX



op zoek naar gerelateerd: glashandel almere markerkant, glas kopen almere, glas op maat almere, glashandel almere de vaart, glashandel almere haven, glashandel amsterdam, glashandel almere stedenwijk, glashandel amsterdam west
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat een acherlijke zaak is dit. Tweemaal offerte aangevraagd voor het vervangen van meerdere ruiten, zowel via de website als via email maar niet eens antwoord gehad, helemaal niets! Kortom, 1 ster is nog te veel.
We hebben veel gedoe gehad met een paar valraampjes plaatsen. Het heeft veel voeten in aarde gehad en dreigde een fiasco te worden. Uiteindelijk heeft Devri verantwoordelijkheid genomen en de problemen die er waren naar tevredenheid opgelost.
Spiegel van 2.50/ 1.10 besteld bij Devr Almere , Werd na 2 dagen geleverd en gemonteerd door Brian en Martin. Top service verleend door de heren en toen ze zagen dat er een plint los in de hoek stond, plaatste ze die er belangeloos op. Ben heel blij met mn spiegel en Service...
Glashandel Devri heeft op ons kantoor zeer mooie glazen binnendeuren geplaatst. Scherpe offerte, goede communicatie en afspraken nagekomen. Klasse geregeld!
Enkele weken geleden een spiegel in onze nieuwe keuken laten plaatsen. Goed ingemeten, duidelijke offerte en vervolgens vakkundig geplaatst.
Klasse medewerkers en professionele afhandeling.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Glashandel Devri met het openbaar vervoer


Amsterdam, Spaarndammerdijk 300 meter
22
N81
Amsterdam, Spaarndammerdijk 340 meter
22
N81
Amsterdam, Zaanstraat 490 meter
22
N81
Amsterdam, Zaanstraat 500 meter
22
N81

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid