facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glasgroothandel & Glasindustrie Van Noordenne BV

Glasgroothandel & Glasindustrie Van Noordenne BV

Info

... actief sinds 1938 en uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland.

Het is juist deze onafhankelij

Geschiedenis

... actief sinds 1938 en uitgegroeid tot een van de grootste, onafhankelijke bedrijven binnen de glasbranche in Nederland.

Het is juist deze onafhankelijkheid die garant staat voor een objectief advies, flexibiliteit, korte communicatielijnen en just-in-time levering. Bovendien vormt het de basis voor een concurrerend prijsbeleid.

Opgebouwd uit diverse divisies en vakbekwame disciplines kan de Van Noordenne Groep (als een van de weinige!) het complete scala glas, beglazings- en aanverwante producten nationaal en internationaal leveren.

Deskundige advisering, plaatsing en montage behoren uiteraard tot de mogelijkheden.
In combinatie met een uitgekiend logistiek concept en een modern, eigen wagenpark biedt de Van Noordenne Groep net dat stukje extra service dat ons (nog meer) onderscheidt van de overige branchegenoten.

Adres: Transportweg 11, 3372MA Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0184-675875
Stad: Hardinxveld
Route: Transportweg 11
Postcode: 3372MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damen Shipyard, Hardinxveld Damen Shipyard, Hardinxveld 168 meter Was er nog nooit geweest. Daar repareren ze boten. Echt heel groot en meerdere gebouw...
MSA-service MSA-service 373 meter Fascinerende projecten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid