facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GlasGarage Nijmegen

GlasGarage Nijmegen

Info

Bij GlasGarage kunt u rekenen op een uitstekend service, goede kwaliteit en een lage prijs.

Geschiedenis

Specialist in autoruiten - Aircoservice



"Hebt u ruitschade aan uw auto? Dan bent u bij AGlas op het juiste adres. Met meer dan 30 vestigingen is er altijd een vestiging bij u in de buurt. AGlas staat voor kwalitatief hoogstaand schadeherstel en veilig herstel van uw autoruitschade. Als echte autoruitschadeherstelbedrijf zetten wij de klant centraal en ontzorgen wij deze volledig. Wij de autoruitschadehersteller van Nederland! U kunt bij ons online een afspraak in plannen, u kunt ons bellen of u kunt langsrijden. Een expert staat altijd voor u klaar."
Adres: Hogelandseweg 56, 6545 AB Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3886984
Stad: Nijmegen
Route: Hogelandseweg 56
Postcode: 6545 AB



op zoek naar gerelateerd: Glasgarage Roosendaal, GlasGarage deventer, GlasGarage almelo, Glasgarage Lelystad, Wat kost autoruit reparatie, Glas vervangen auto, Ruitschade auto kosten, GlasGarage Zwijndrecht
Recensies
Scherpe prijzen, goede service, vriendelijke eigenaar. Een probleem dat zich onverwachts voordeed met het raammechanisme werd zonder extra kosten in rekening te brengen verholpen. Dank Hasan!
Prima service. Vriendelijke personen die daar werken. Tijdens een gratis kop koffie werd mij raam gemaakt.
Uitmuntende service en er wordt zorgvuldig en netjes gewerkt. Blijven kijken is geen probleem. Binnen 18 uur van melding bij verzekeraar tot nieuwe voorruit bij GlasGarage Nijmegen!
Hele fijne service. Goed en snel geholpen voor een prijs die voordeliger is dan bij de concurrent. Hassan is vriendelijk en eerlijk en geeft het ook aan wanneer iets niet hoeft te gebeuren. Tijdens het wachten nog wat waardevolle tips over de auto e.d. gekregen en goed kunnen werken. Al met al een fijne ervaring. Bij nieuwe ruitschade komen we zeker terug.
Super goede service. Hasan is super vriendelijk en doet er alles aan klanten goed te behandelen. Lekker flexibel en zeer vakkundig werk, dat tegen scherpe prijs en snelle mogelijkheden!Service: Achterruit van auto vervangen
Eerst was ik er voor mijn airco reparatie, super geholpen. Uiteraard ging ik voor de kapotte voorruit ook naar de Glasgarage. Zeer tevreden ze werken netjes en zijn erg vriendelijk, tijdens de wachttijd een lekker bakkie koffie gedronken. Oh ja ik kon mijn boodschappen met hun leenauto tussendoor even doen, super toch!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar GlasGarage Nijmegen met het openbaar vervoer


Nijmegen, Hogelandseweg 80 meter
11
Nijmegen, Hogelandseweg 150 meter
11
Nijmegen, Lagelandseweg 450 meter
11
Nijmegen, Lagelandseweg 500 meter
11

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor GlasGarage Nijmegen.

Nijmegen ruitinstallateurs

openingstijden, locatie, vervoer. Hogelandseweg 56 nijmegen autoglasservice kaart stadsplattegrond, satellietweergave. GlasGarage Nijmegen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met GlasGarage Nijmegen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over GlasGarage Nijmegen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carglass Nederland Carglass Nederland 2 km In 1 woord: WAUW! Hier hebben ze klantvriendelijkheid echt begrepen. De meneer met he...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid