facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glasdiscount.nl

Glasdiscount.nl

Info

Glasdiscount.nl is de grootste webshop voor al uw isolatieglas, enkel glas, glasdeuren, glas in lood, gelaagd glas, gehard glas, glasbenodigdheden, glasbeslag e.d.

Geschiedenis

Glasdiscount is al meer dan 10 jaar bezig met de online verkoop van glas en glasbenodigdheden. Wij zijn al jaren de grootste en toonaangevende marktleider in online verkoop van enkel en/of dubbel glas, glazen deuren, spiegels en wanden!

Naast de bovenstaande producten leveren wij ook beloopbaar glas, glas in lood, lichtstraten, glazen overkappingen en nog veel meer!

Of het nu gaat om kleine hoeveelheden of een groot project, bij ons bent u welkom. Wij staan 24 uur per dag op internet voor u klaar.
Mocht dat niet voldoende zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected].
Wij helpen u dan graag verder.

Kijk snel op onze website voor ons aanbod!



"Glasdiscount is de eerste online glashandel voor het online glas bestellen. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van glas en glasbenodigdheden. Glasdiscount maakt het mogelijk om op een makkelijke manier online glas te bestellen tegen discount prijzen. Gemakkelijk te bestellen vanaf uw computer, laptop en smartphone. Bij Glasdiscount bestelt u o.a. enkel glas, dubbel glas, dubbel glas HR++, glasdeuren, douchedeuren en spiegels voor de allerlaagste prijs."
Adres: Hoofdweg 60, 7371 AJ Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 055-843 27 81
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Hoofdweg 60
Postcode: 7371 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Super flexibel, bellen zelf bij incomplete bestelling. Top werk. Volgende keer weer mijn adres voor o.a. HR++ glas en toebehoren!
Ik merk dat ik wat huiverig ben om een negatieve review te plaatsen, het liefste schrijf ik vooral over positieve dingen. Maar het valt me op dat mijn ervaring zo ontzettend verschilt van de andere reviews, dat ik het wel graag even wil delen. Gisteren zijn er twee medewerkers langsgeweest om de laatste loodjes te verrichten met betrekking tot het plaatsen van de ramen. Hierover niets te klagen, er is netjes gedaan wat er gedaan moest worden. Maar het heeft eventjes geduurd voordat het project om de glazen te laten vervangen te voltooien. Dit heeft met name te maken met het maken van afspraken en afspraken die niet tijdig worden afgezegd of niet worden nagekomen. In de voorjaarsvakantie zouden de ramen worden vervangen, tussen 7 en 8 in de ochtend verwachtte stond de afspraak. Om half 9 kwam het belletje dat de glazenzetter ziek was. Een paar weken later stond de tweede afspraak op een maandag, de dag ervoor werd de afspraak netjes geannuleerd top!. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor de dag erna, dus de dinsdag, ze zouden er rondom 9 uur zijn. Die dinsdag kreeg ik om kwart/tien voor negen een afmelding, iets met dat er geen busje was? De vierde afspraak ging gelukkig wel door. Ze waren er wel tien minuten te vroeg, maar daarover niets te klagen. Echter waren er onvoldoende ramen om alles te vervangen dus kwam er nog een vervolgafspraak. De vijfde afspraak, dus de vervolgafspraak, zou op een donderdag zijn. Ik was die dag niet thuis, de buren zouden de deur openen. Die ochtend kwam er wederom een afmelding, iets met glas dat kapot was gevallen. De zesde afspraak, dat was gisteren, is gelukkig wél doorgegaan. Ik verwachtte de mensen tussen 8 en 10, ze arriveerden echter pas om kwart over 11. De werkmannen hebben hartstikke fijn gewerkt, dus daarover echt geen slecht woord. Maar de communicatie en het maken van afspraken kan wel echt anders.
Prachtige lichtstraat, eenvoudig zelf te plaatsen. Het is wel aan te raden om het filmpje met uitleg te kijken, deze in combinatie met de handleiding maken het plaatsen goed te doen.
Vervangende ruit besteld voor Velux dakvenster van voor 1991, perfect geleverd, op de afgesproken tijd en plaats, in de moderne uitvoering gelaagd glas aan de binnenzijde exacte maat na het opgeven van het nummer. Goed advies om de bijbehorende kit er bij te bestellen! Kortom 'blij mee!'
Wij waren geen makkelijke klant met douchedelen die retour moesten en dat met spoed nieuwe materialen geleverd moesten worden onze aannemer heeg terecht in onze nek. Uiteindelijk heb ik nog een dopje uit een douchedeurscharnier ontvangen dat miste. Ik vind dat deze partij een top service heeft geleverd.
Correct in de opdracht en zelfs een wijziging in de bestelling werd probleemloos opgenomen en ook als zodanig uitgevoerd. De wijziging met minder werk werd snel en correct gecrediteerd. De levering als afgesproken uitgevoerd en we werden een kwartier vooraf nogmaals gebeld met de juiste leveringstijd. Helemaal prima, goede ervar ing.
Inmiddels twee keer wat glazen besteld. Bij de tweede keer ging er wat mis, waardoor er een barst ontstond. Geen enkele discussie hoeven voeren: Er wordt snel een nieuwe geleverd. Langs deze weg beveel ik dit bedrijf van harte aan. De klant op een en het hart op de juiste plek!
Via via terecht gekomen bij Glasdiscount voor het vervangen van onze 20 jaar oude douchedeur. Ingemeten door een super vriendelijke jongeman, die precies aanvoelde wat onze wensen en behoeften waren. Toen ik contact opnam over de levering van de deur, communiceerde de klantenservicemedewerker duidelijk en snel wat de status was. Ook hebben we gebruik gemaakt van de montageservice, waar we achteraf erg blij mee zijn. De vakbekwame monteur had de douchedeur in een mum van tijd perfect geplaatst. Kortom, ik zou iedereen Glasdiscount aanbevelen!
Gebruikersvriendelijk bestelproces. Erg goede kwaliteit premium hr++ glas van Sanco. Goede communicatie over levertijd. Aflevering goed verzorgd.
3 aparte bestellingen werden netjes gecombineerd en op tijd geleverd. Bedankt Bob en Kevin voor jullie inspanningen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid