facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Glascoating Someren, van Heugten

Glascoating Someren, van Heugten

Info

Glascoating Someren is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het
tinten en blinderen van autoruiten d.m.v. glasfilm, ofwel raamfolie voor de auto.
Maar we doen meer……

Adres: Kerkendijk 152A, 5712 EZ Someren-Heide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0495 69 74 17
Stad: Someren-Heide
Route: Kerkendijk 152A
Postcode: 5712 EZ



op zoek naar gerelateerd: Autoglasfolie, Glaslook panelen Eindhoven, Ramen blinderen Audi, Dot matrix behandeling, Ramen blinderen Audi A4 Avant, Tint4all
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Heise Bijtjes De Heise Bijtjes 1 km Heel vijandig personeel met het fouilleren, word gegooid spullen
Verreiker verhuur Thijs van Mierlo Verreiker verhuur Thijs van Mierlo 1 km Thijs van Mierlo staat voor alle hijswerkzaamheden altijd voor u klaar!
Boomkwekerij Huub Boomkwekerij Huub 2 km Goed vakkundig.en eerlijk advies, vriendelijk en behulpzaam. Ook niet onbelangrijk is...
JGS BV JGS BV 2 km JGS B.V. is een glastuinbouwbedrijf van 8,6 ha. Er worden jaarlijks zo'n 13 miljoen (...
Recensies
Deskundig en serieus bedrijf op het gebied van ramen tinten/blinderen. Kom al enkele jaren bij dit bedrijf, soms voor enkel een zonneband andere keer voor alle ruiten te tinten, jongere of oudere auto's ze maken het altijd netjes. Vooraf wordt er altijd netjes even overlegd en voorgelegd welke mogelijkheden er zijn en alles wordt nadien netjes afgewerkt en altijd een busje ruiten reiniger erbij.
Mijn ramen laten doen van de kuga top service en een mooi resultaat
Super geholpen, we hebben de achterramen van onze Kia Niro laten tinten met folie. Onze auto heeft een super uitstraling gekregen. Ze werken snel, professioneel en komen hun afspraken na. Top team , bedankt.
Fijne zaak. Ze nemen de tijd om alles goed te bespreken. Als ik een andere auto wil voorzien van donkere ramen dan kom ik hier zeker terug.
Vakkundig, snel en zeer netjes wordt hier gewerkt door Leon. Dit is zoals het hoort. Dit bedrijf is een AANRADER voor zowel particulieren als dealers.
Top service! Ook bij een oudere auto wordt er super netjes gewerkt en goed meegedacht over welke tint folie het beste past bij de auto en de wensen. Ik kan iedereen aanraden om hier je ramen te laten tinten! De kinderen zitten lekker uit de felle zon met de 80% folie die er gebruikt is.
Vandaag de achterportieren en de kleine vlinderraampjes laten coaten. In een woord geweldig. Ze zijn even bezig geweest met het demonteren van de ramen mooi van Peugeot.. maar het resultaat mag er wezen. Super kwaliteit en erg vriendelijk personeel! Een aanrader voor ieder die twijfelt!
Vriendelijk, professioneel, zeer gastvrij en een super resultaat!!! Dus als je de ramen van je wilt laten tinten is dit het juiste adres!!!
Wederom mijn ramen laten coaten en het resultaat is prachtig. Uitgebreid advies en uitleg gekregen en het werk wordt met zorg uitgevoerd. Mijn volgende auto laat ik zeker weer hier doen.
Uitstekend! In april 2016 heb ik de achterruiten van mijn hotrod laten blinderen zie foto en anderhalf jaar later zit het er nog steeds perfect op, geen bubbels, geen randen, ook niet bij de achterruit verwarming. Alsof het zo uit de fabriek komt, PERFECT WERK GELEVERD!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid